Shopping!
Publicerat den

Idag var jag på köpis med min pojkvän och kompis. Det var mysigt och jag fick med en del hem. Det fanns inte så himla mycket fint faktiskt :(
Röd skjorta, H&M
T-shirt, Cubus
Fransväska, Cubus
Leggings, JC
Örhängen, Guldfynd
örhängen, Ur&Penn
Spetstrosa, Gina Tricot
Ring, Gina Tricot
Jättemysig halsduk, H&M
Shorts, Gina Tricot
Och så kom min fina klänning från Nelly idag också! :D
Min kamera suger, den har inte alls den där färgen.
Skriver mer sen! Puss!



himmelriket
Publicerat den

Jag har hittat skorna jag vill ha till nyåret i Chile! Kolla in, dom är alldeles underbara!
Dessa ska bli mina, no matter what. Och gissa priset?? 799:-!!
Snacka om perfekta. Till ett jättebra pris!



Ändrade planer
Publicerat den

Snart får vi vårt studiebidrag och jag ska äntligen unna mig själv ett par odentliga skor! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle jag köpa ett par Jeffrey Campbell Lita Spike. Men nu så blir det inte så, tyvärr... Istället planerar jag att köpa dessa:
Tycker att dom är skitsnygga! Så det blir nog dessa :D
Nu ska jag fortsätta kolla runt lite och se över veckans to-do! 
Ha en fin kväll,
puss och kram



Let's not let our anger get us lost
Publicerat den

Hej! Glömde bort att blogga idag, blev lite ändrade planer.
Nyss var vi uppe och sa hejdå till Gurra som varit här och fått håret fixat. En kväll full av bekännelser! 
Imorgon blir det att umgås med honom igen och vi ska kanske gå på bio eller något sånt :) fan vad jag är sugen på pizza!
Nu ska jag mysa ner mig i sängen med min andra halva och se på Liar Liar, älskar Jim Carrey!
Godnatt 

fyfan mitt katt prutta.



Look at the stars, instead of the dark
Publicerat den

Hej ni fina! 
Idag är jag vaken tidigt, haha. Min pojkvän skulle iväg på en grej och har jag väl vaknat så har jag. Det är svårt för mig att sova när någon håller på runt omkring mig. Så nu är jag vaken och jag ligger i sängen med äpple, modetidningar och min dator. 
Så nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, tills jag blir hungrig och måste ha frukost vill säga :) Sedan ska jag iväg en stund och sen ska jag åka iväg med familjen till Bergby och hälsa på min farbror. Mysigt!
Ha en bra dag! Försöker skriva mer under dagen. 
Puss och kram 


Just nu är jag sugen på this.



Still in love with you
Publicerat den

Hej bloggen!
Kom precis ut ur duschen och vill bara säga förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar men jag har inte hunnit med och ärligt talat så har det glömts bort! 
Idag firar jag och min pojkvän 13 månader tillsammans, så vi har varit och fikat och haft det lite mysigt och nu ska vi ha det ännu mera mysigt. Jag älskar min prins 

Häromdagen, igår tror jag. Var jag inne på Nelly och hittade en jättefin klänning som jag bara var tvungen att klicka hem! Tänk er den här tillsammans med uppsatt hår, bruna ben och mina Zhob. Underbart! Den outfiten var det första som kom upp i mitt huvud när jag såg den och jag tänkte att den här bara måste jag ha! Möjligtvis så funderar jag på att sy om den lite. Fixa till en djup urrigning eller något åt det hållet. Men vi får se, jag vill se den på först.


Fin va?

På tal om bruna ben så planerar jag att börja sola solarium regelbundet. Förbereda mig inför sommaren liksom :)
Jag tänkte på det här för flera dagar sen men det har inte blivit av för jag har inte hunnit och jag har inte hittat någon som har haft tid att följa med heller. För jag är verkligen jätterädd för att ligga och sola ensam! Första gången så gjorde jag det nämligen och solariumet lät som om det skulle gå sönder och falla ner på mig direkt. Och jag var så rädd och kunde inte slappna av alls, och sen så stängdes den inte av som den skulle heller så jag låg därinne hur länge som helst! Usch, det var fruktansvärt.
Så jag måste ha med mig en solkamrat. Faktiskt så kanske min pojkvän ställer upp, jag är bra på att övertala och jag känner honom, jag vet hans svaga sidor! Mohahah!

Nej nu ska jag smörja in mig med min kära Coconut Body Butter och mysa ner mig med min fina pojke! Ha en fin kväll allihopa! 
Puss och kram 




Taggad inför pengadagen
Publicerat den

Det var ett tag sen jag bloggade nu, men jag har inte riktigt haft tid. 
Iallafall så vet jag vad min nästa inköp blir, och det är........
Jeffrey Campbells Lita Spike!! :D
Jag var lite skeptisk mot dom i början men en kompis till mig är en lycklig ägare av dom och efter att ha studerat dom lite så älskar jag dom!! :D
Så dom ska få flytta hem till mig 
Iiiiih ,dom är så fina



Söndag 22/1
Publicerat den

Hej gott folk, fan vad fort helgen har gått! 
Festen igår blev ganska lyckad, och hem har vi med oss 1 kg chips och massa godis, shit...
Idag blir en lugn dag, städa, ta ett bad och bara chilla sen. Sjukt skönt med tanke på att vädret håller på att bli sämre där ute. Min pojkvän begav sig nyss ut och jag är så glad att jag slipper. Fast jag vill ju hellre ha honom hemma hos mig nu istället... Men han kommer senare.
Min längtan till sommaren är enorm just nu!! Jag har så himla många planer. Men tyvärr så måste jag jobba mycket i sommar, men jag ska se till att jag hinner med allting jag vill hinna med :)
Nej, nu måste jag sätta igång att städa! 
POK


oseriös :D
När jag spelade tennis med min älsking, Simon och Jimmy 



Sovmorgon, I love it
Publicerat den

Nu är jag vaken och klockan är halv tolv. Fan vad skönt att få sova ut! Kändes som evigheter sen jag gjorde det, underbart.
Idag händer det inte så mycket förrens fram till 17.00, då jag ska iväg och fixa iordning det sista till en fest ikväll kl. 19. Det blir att jobba från 19 till 01. Menmen, det klarar jag av. 
Om ni vill komma så är det på Folkets hus i  Gävle, kl.19.00, inträde: 50:-. Ta med era kompisar och dansa lite!
Men nu ska jag ner och äta. Puss och kram!



Bowling!
Publicerat den

Här kommer några bilder från våran spontanbowling igår. Det var jätteroligt som jag säkert redan sagt :)



Hjälp mig nu
Publicerat den

Jag har beslutsångest, vilka av dessa ska jag köpa? Jag tycker båda är lika snygga, men det är kanske för att jag suttit och glott på dem för länge. Ni som ser med andra ögon, vad tycker ni?
Med eller utan vit klack och päls?



Om du faller, reser jag dig upp igen
Publicerat den

Hejhej, sitter i skolan och har en sådan fruktansvärd migrän! Går det inte över så lär jag åka hem, har tagit tabletter så förhoppningsvis så lugnar det ner sig... Förövrigt är det en fin dag och jag mår bra. Igår blev det lite spontan bowling med min älskling och Gustav, skitroligt. Även fast jag förlorade, haha! Bilder kommer senare. För jag har inget batteri på mobilen och det kills me! Behöver den verkligen, menmen. 

Nåja, jag skriver mer sen. Ha det superbra, puss!
Sofia, ser du det här så hör av dig till mig så fort du kan, MÅSTE prata med dig. SUPERVIKTIGT! <3



Skolan igen
Publicerat den

Nu sitter jag i skolan och har styling, det är roligt och skoj när man lär sig så mycket.
Tänker på sommaren, blir så himla inspirerad. Har hur många outfits som helst planerade!
Sitter och suktar efter just detta:
Sommar i Bourlongen (ön) tillsammans med mina närmsta. Jordgubbar, glass och smält choklad och ett par riktigt, riktigt snygga skor på fötterna. Bruna ben, vacker sommartunika och fina slitna shorts! Underbar musik och humöret på topp! Alla är gada och en varm kväll med fest och trevligheter nalkas. 
Fan vad jag längtar till sommaren. 
Vad säger ni tjejerna mina? Låter det inte underbart?



Photoshoot igen! :D
Publicerat den

Såg att jag glömt att skriva ett inlägg om förra gången Sofia var här och jag sminkade henne och vi gjorde en liten photoshoot, Klara var också med. Det var jätteroligt, så himla sällan vi träffas!











Dom två sista bilderna är mina favoritbilder! Hon har så fint leende tjejen! Älskar dig



Jaaaaa, äntligen är dom häääär!!
Publicerat den

Mina fina Zhob från Nelly kom idag! Åh vad glad jag blir!! Haha, dom är högre än förväntat men jag älskar dom såklat ändå. Som jag har längtat... Dessa kommer verkligen användas flitigt i sommar kan jag lova! Men jag måste erkänna att det kommer ta ett tag att vänja sig vid längden. Plötsligt är jag 13 cm längre liksom, men klagar jag? Icke.
Här är dom iallafall, mina efterlängtade små älsklingar! Ta plats i min skosamling 














Jag var bara tvungen att ta med sista bilden! Min söta lilla Prince 
Och nu har jag verkligen bombat med bilder känner jag :) Men jag var bara tvungen, haha detta är långt ifrån alla bilder jag tog. Tycker om dom jättemycket! Nästa skoinköp blir från Melba! Ett par året-om skor! :D... eller kanske två?

Puss och kram 



Måste börja ta hand om mig själv bättre nu!
Publicerat den

Mitt problem, precis som rubriken lyder. Jag måste börja ta hand om mig själv mer! Jag totalt misshandlar mig själv vissa dagar. Känner att det är så mycket jag vill hinna med och sitter uppe till hur sent som helst på nätterna och går sen upp 7 varje morgon och de flesta gångerna blir jag ändå försenad och tvungen och stressa. Så jag hinner inte äta ordentligt och jag dricker knappt. Inte konsigt att min kropp protesterar liksom? 
Så mina nya löften till mig själv, som såklart kommer ta ett tag att få in som rutin är:
- Att lägga mig senast 22, varje kväll (veckodagarna) och gå upp 7 varje morgon. Så att kroppen vänjer sig vid det och kan ta igen sömnen mycket bättre.
- Dricka! Ta med vattenflaska eller liknande till skolan och ha med hela tiden och få i mig massa vatten!
- Inte missa ngt mål om dagen, äta frukost (jag är en sån person som inte har någon alls aptit på morgonen, men då får jag helt enkelt ta fram det som jag tycker om. Då äter man ju!)
- Unna mig själv vardagslyx. Förr sa jag att "åh, fatta skönt att bara ta ett bad mitt i veckan på en onsdag liksom. Bara för att". Men nu går ju inte det eftersom jag har jobb och då blir det ändå att jag stannar uppe sent!
-Så istället för ett bad mitt i veckan gör jag det till en rutin att söndag ska vara min "ta-hand-om-mig-själv-dag",belöning för en avklarad vecka och laddning inför nästa!
- Vetekudde var/varannan kväll. Jag har en sån spänd sygg och nacke så det blir jättejobbigt för mig! Vetekudden hjälper kanske?
Ansiktsmask + hårinpackning medans jag gör läxor, sjukt mysigt 
Le! Man mår så mycket bättre av att le!
- Ta vara på mina närmsta och verkligen visa dom hur mycket dom betyder för mig.
Sköta skolan, allting känns så mycket bättre när man inte har en massa ogjorda saker liggandes som stenar på axlarna.
- Kanske börja jobba mindre, jag ska inte jobba mer än jag klarar av. Och just nu så känns det som att jag gör det.
- Ta vara på varenda ögonblick! När jag tänker efter så är jag så sjukt jävla lycklig för att jag är jag och att jag lever det liv jag lever!

Och apropå jobb så måste jag iväg och jobba nu! Puss och kram på er 



Måste börja ta hand om mig själv bättre nu!
Publicerat den

Mitt problem, precis som rubriken lyder. Jag måste börja ta hand om mig själv mer! Jag totalt misshandlar mig själv vissa dagar. Känner att det är så mycket jag vill hinna med och sitter uppe till hur sent som helst på nätterna och går sen upp 7 varje morgon och de flesta gångerna blir jag ändå försenad och tvungen och stressa. Så jag hinner inte äta ordentligt och jag dricker knappt. Inte konsigt att min kropp protesterar liksom? 
Så mina nya löften till mig själv, som såklart kommer ta ett tag att få in som rutin är:
- Att lägga mig senast 22, varje kväll (veckodagarna) och gå upp 7 varje morgon. Så att kroppen vänjer sig vid det och kan ta igen sömnen mycket bättre.
- Dricka! Ta med vattenflaska eller liknande till skolan och ha med hela tiden och få i mig massa vatten!
- Inte missa ngt mål om dagen, äta frukost (jag är en sån person som inte har någon alls aptit på morgonen, men då får jag helt enkelt ta fram det som jag tycker om. Då äter man ju!)
- Unna mig själv vardagslyx. Förr sa jag att "åh, fatta skönt att bara ta ett bad mitt i veckan på en onsdag liksom. Bara för att". Men nu går ju inte det eftersom jag har jobb och då blir det ändå att jag stannar uppe sent!
-Så istället för ett bad mitt i veckan gör jag det till en rutin att söndag ska vara min "ta-hand-om-mig-själv-dag",belöning för en avklarad vecka och laddning inför nästa!
- Vetekudde var/varannan kväll. Jag har en sån spänd sygg och nacke så det blir jättejobbigt för mig! Vetekudden hjälper kanske?
Ansiktsmask + hårinpackning medans jag gör läxor, sjukt mysigt 
Le! Man mår så mycket bättre av att le!
- Ta vara på mina närmsta och verkligen visa dom hur mycket dom betyder för mig.
Sköta skolan, allting känns så mycket bättre när man inte har en massa ogjorda saker liggandes som stenar på axlarna.
- Kanske börja jobba mindre, jag ska inte jobba mer än jag klarar av. Och just nu så känns det som att jag gör det.
- Ta vara på varenda ögonblick! När jag tänker efter så är jag så sjukt jävla lycklig för att jag är jag och att jag lever det liv jag lever!

Och apropå jobb så måste jag iväg och jobba nu! Puss och kram på er 



sötsugeeen!
Publicerat den

Sitter uppe och kollar på avsnitt med Jonas Hallberg, så himla mysig snubbe så jag dör! Har ni sett något avsnitt med honom?
Känd svensk stylist i Hollywood, kolla in på tv3ss hemsida!
Jag skriver mer imorgon, för nu ska jag titta klart på det här avsnittet och sen ska jag sova! Puss godnatt 



kom igen nu ;)
Publicerat den

Jag ser att det är en hel del folk som kikar in, kommentera och berätta vad ni vill att jag ska skriva om! :D Så kan jag göra bloggen ännu mer intressant. Dom flesta av er tänker ser säkert det här och tänker typ "orka...någon annan gör det." Men jag vill veta vad DU tänker och önskar. Berätta för mig :)
KRAM 


Kläder?


Naglar?

Smink? 

Berätta!! :D



Oplanerad lördag
Publicerat den

Hejhej! Det blev inte så mycket mer skriva igår, förlåt för det. Men jag och min prins åkte iallafall iväg till Brynäs på en filmkväll med tre pojkar. Det var jättetrevligt :) Vi tittade på "Get Smart" och "Popper's pingviner", haha båda två var jättebra! Jag tror vi kom hem runt 2 inatt, och jag var så trött att jag inte orkade äta, även fast jag var superhungig! Så efter det här ska jag gå ner och göra det :)
Den här dagen är som sagt oplanerad, förutom att vi ska på ett möte ikväll. Men vi får se vad som händer, det blir säkert bra ändå! Vi hörs sen!
-bild från tidigare. Tänk så man kan se ut! :D



Snart så är det heeeelg!
Publicerat den

Hejhej! Just nu sitter jag på sista lektionen i skolan, det ska bli så himla skönt med helg så att det är inte sant! Den här veckan känns det som att jag vekligen har åstakommit något. Första veckan på jobbet, och det är faktiskt roligt. Det trodde jag faktiskt inte för någon dag sen! Och på tal om jobbet så ska jag dit efter skolan, min pojkvän jobbar där idag och jag ska göra lite sällskap. Och sen så har jag blivit utlovat ett pris också! För igår så sålde jag mest och då skulle jag få ett pris idag. Så himla gulligt att dom gör så! :D
Jag har hittat ett par supersnygga skor på stan! Och dom kostar bara 499:-! Jag ska övertala mamma att låna mig pengar i förväg, för jag vill verkligen ha dom där! Och det finns bara tre exemplar kvar. Och faktiskt så är ingen av dom i min storlek. En är i 38, en i 40 och den andra i typ 36 eller något. Men hon i affären berättade att dom är väldigt stora i storleken så jag testade dom och visst hade hon rätt! 38orna passade jättebra! 
Så nu hoppas jag bara på att dom är kvar och att mamma är på bra humör idag. Om inte, så blir jag tvungen att vänta tills vecka6. För då kommer det in nya. 
Hur lång tid som helst ju :(
Men nu måste jag plugga lite. Puss puss!
Jag och mina fina Sofia 


Vackra Klara och jag 



Nelly
Publicerat den

Hej, jag tänkte bara skriva ett jättesnabbt inlägg och visa er vad jag fick hem från Nelly idag! Jag väntar fortfarande på fler saker. När kommer det egentligen?! Den som väntar på något gott...
6 stycken fina ringar.
En fluffig sminkväska
En jättefin väska, kommer användas flitit i sommar. Till typ ALLT :D
Mitt första par träskor, älskar dom!
Älskar dom!!!
Jag gillar dom här med. även fast dom var lite för stora! Men det ordnar sig, skickar tillbaka dom i värsta fall

Och här kom andra armbandet :) charmiga tycker jag.
Nu måste jag rusa! Skriver kanske ikväll, pusspuss!



Frisyrer i skolan
Publicerat den

Sitter i skolan med Elin och Amanda. Snart slutar vi, men vi har hunnit med att fixa tre dockor. Blev ju fint :) Här kommer lite bilder!
Och så  gjorde Amanda en the Grudge-tjej, haha



Mandariner och skratt
Publicerat den

Sitter i skolan med mina tjejer. Vi pluggar, samtidigt som vi skrattar och har kul. Man är ju kvinna, som sagt. Vi kan absolut hantera två saker samtidigt ;)
Plus så äter jag mandarin då, nyttig ska man vara! 
Ikväll blir det jobb igen och när jag kommer hem tänker jag gå och lägga mig direkt! Jag är så himla trött nu.
Jag hinner inte skriva så mycket mer nu, eller rättare sagt. Jag orkar inte, haha.
Puss på er!
Kommer bli en aning död för dom här bilderna, men dom är ju så söta!



Inkommande
Publicerat den

Nu har jag planerat mina nästa inköp! Så jävla snygga skor från Melba!
Jag älskar den där modellen. Det märks kanske, haha! Nej, men nu när jag har jobb och allt så planerar jag allt jag vill ha. Som sagt, jag älskar att shoppa.



Nu jävlar!
Publicerat den

Nu har skolan börjat igen och det känns jättebra! Jag är sjukt taggad och tänker verkligen ge järnet den här terminen. Jag läste nyss betygen från examinationen och jag fick ett C och ett E och resten A och B. 12 stycken uppgifter för er som undrar. Fy vad skönt det kändes att läsa det! Jag känner mig alldeles lättad nu! Så himla skönt. Det ger mig massa motivation och jag längtar faktiskt tills vi börjar jobba. Jag känner mig utvilad och full med energi att använda!
Igår jobbade jag också, första dagen på jobbet. I början kändes det inge bra och jag kände att det här kommer aldrig att funka. Men sen så bestämde jag mig för att ge det en chans ändå och efter ett tag blev det riktigt roligt tillochmed! Så ikväll ska jag jobba igen, på onsdag och torsdag också. Sen är jag ledig! Det känns väldigt roligt att ha ett jobb, skönt att tjäna sina egna pengar. Då kommer det bli mycket roligare att shoppa sen också! Känner mig mer stolt då, mer vuxen.
Så nu känns allting helt underbart och jag mår super. Jag ska göra allt för att fortsätta må såhär. Så nu måste jag tillbaka till skolplikter. 
Skriver senare. Puss och kram!



Leather Bracelet
Publicerat den

Fick hem ett paket från Nelly idag. Det var det blåa armbandet som jag beställde.
På den sista bilden ser man färgen bättre. Det är ungefär så den ser ut. 
Det var inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag tycker om det ändå :) 
Kommer kunna användas till fina outfits i sommar. Te.x, som jag skrev om i förra inlägget, ett par höga jeansshorts med en instoppad vit skjorta med uppvikta ärmar, och det här armbandet. :)



En dag för mig själv
Publicerat den

Hej finisar! Idag börjar många i skolan, själv är jag en av dom som börjar imorgon istället. Och jag är taggad. Jag känner mig ganska uppvilad. Men idag hade jag tänkt att jag skulle ladda upp inför skolan ännu mer. Chill blandat med lite städa och fixa. Jag älskar när det är rent och fint. Det ger mig bara mer energi och jag vet att om jag vaknar upp imorgon i ett stökigt rum som det är nu, så kommer dagen säkert att bli ganska skit. Så därför tänker jag städa och jag ska också komma ihåg att plocka fram en outfit till imorgon. Så slipper jag bli stressad över att det inte finns någonting att ta på sig imorgon. Jag blir helt utan inspiration när jag är stressad och allt blir fult.
Ikväll tar jag ett mysigt bad med hårinpackning, ansiktismask och tända ljus för att varva ner lite. 
Nej, jag ska göra den här dagen riktigt bra!
Igår la jag upp en bild på shorts, och här kommer en till. Jag får så himla mycket inspiration till dom här  bilderna. Och nästa gång jag är i sthlm så kommer jag köpa massvis med nitar! Det finns en jättebra affär på plattan. Billigt också. Men frams till dess så får jag använda mig av det jag har redan. 
Och jag tror faktiskt att jag ska ta en av min pojkväns gamla jeans och göra om till ett par slitna shorts. Eftersom det är en annan form på hans byxor så blir dom här shortsen höga i midjan. (Jag har för stora höfter för att ha dom där, haha.) Men det gör ju absolut ingenting, för jag älskar höga shorts! Så jävla snyggt med en instoppad skjorta! Snyggt till nästan vad som helst faktiskt. 

Här är några outfits jag hittade på www.myfashionbeautytips.com. Skitbra sida!
Jag totalälskar tjejens hår på bild 2!

Skriver mer sen! Nu ska jag städa rummet! PUSS



Äntligen!
Publicerat den

Nu har jag kämpat ett tag med att byta design på bloggen. Och äntligen lyckades jag! Det var svårare än jag trodde, plus så är jag så sjukt trött. 
Men nu är jag nöjd, tyckte att den här designen var jättefin och fräsch. 
Jag funderar även på att skaffa Instragram, eller vad det heter. Alla har typ det och jag älskar såna bilder! Det är så himla snyggt! 
Men nu ska jag snart lägga mig. Tänkte bara lägga in ett litet inlägg :)
Snart börjar ju skolan också. Måste börja komma in i det här med att sova ordentligt igen.
Det sista jag ska göra innan jag sover är att kolla upp hur mycket ett Zumbakort kostar! Tänkte ju börja med det. Nu kör vi!
Lite inspiration. Hur snygga som helst ju. 



Mys igen
Publicerat den

Kom nyss hem, har varit ute på språng sen 2. Det är så sjukt kallt ute! Höll på att börja gråta när vi väntade på bussen. Frös så himla mycket. Det var hemskt. Men nu är jag inne och ska klä på mig myspys ocg värma mig. 
Ikväll blir det filmkväll igen. Simon är här och vi ska kolla på film och äta gott. 

Skriver mer sen. Puss!



Dagens
Publicerat den

Bilden blev inte alls bra. Ljuset låg fel överallt :(
Men jag har på mig:
Kavaj, från H&M
Pälskrage, från en låda hemma
Jeans, från Gina Tricot tror jag?
Skor, från Skopunkten



Filmkväll med mina fina
Publicerat den

Det blev filmkväll ikväll istället. Sofia är här och vi ska ha det lite mysigt. 
Sourcream Onion chips tillsammans med oliver. Det är så jävla gott! Testa det ;D
Vi får lite sällskap av min söta katt <3
skriver mer sen, puss puss!



godnatt
Publicerat den

tänkte skriva ett kort godnatt. Klockan är 2 nu och jag är jättetrött. Ska bli så himla skönt med sömn! Sov så gott finisar.
Puss på er <3



Mer hemmagjort
Publicerat den

Idag var verkligen en kreativitetsdag! Jag hittade en gammal svart vanlig tygpåse och pysslade lite med den. Här är resultatet:
jag har använt: en stjännit, en gammal berlock från ett halsband, två trasiga kedjor och två fjäderörhängen som jag inte använder så mycket längre. Men jag har bara satt dit dom och sytt fast lite, för jag vill kunna använda dom igen :)
Här är även en sån där mobilväska som min mor har gjort. Jag ska själv sy fler. Hur enkelt som helst ju! Här i skinn.
Hoppas att ni fått lite inspiration att göra saker själva! Det är både enkelt och kul!
Kram på er.



Bättre bild på våran lilla tv-hörna
Publicerat den

Nu har vi fixat lite och nöjda. Blev jättemysigt tycker jag :)



Kreativitet
Publicerat den

Kände för att vara lite kreativ och gjorde om en skjorta lite. Eller gjorde om och gjorde om, piffade upp den lite rättare sagt. 
Jag satte dit två stycken gamla trasiga örhängen i kragen och satte dit fyrkantiga nitar längs hela ärmen längst ner.
Så lite gör så mycket. Den här kommer absolut användas mer nu :) 
Tex under en lite färggladare tröja!
Ursäkta för bildkvalitén, jag ska inskaffa en ny kamera!



vacker dag
Publicerat den

Godmorgon! Idag skiner solen och jag är jätteglad! Allt känns så bra just nu, jag är lycklig. 
Ibland kommer det bara såna där dagar då jag är så himla tacksam för allt. Jag lever ett bra liv, jag har en familj, vänner, och mer som jag är så glad över att jag har. Sånt som inte alla har. Därför känner jag mig ibland som ett monster då jag klagar på saker som egentligen inte är någonting att klaga på. 
Men idag är inte en sån dag, idag är en bra dag!
Jag tänkte visa en bättre bild på nagellacken som jag fick hem. Dom är jättefina :) 

Den här har jag på mig nu. Älskar färgen, det syns bättre på bilderna över hur färgen ser ut. Det är så svårt att ta ett rättvist kort.

Ikväll tänkte jag och min prins bjuda hem några vänner på filmkväll. Kommer bli jättemysigt. Men först blir det att städa för oss. 
Ha det så bra så hörs vi sen! Kram



borta bra, men hemma bäst
Publicerat den

Hej, nu är jag hemma igen. Underbart skönt. Men vi är väldigt trötta. 
Hemma väntade bl.a ett paket från Elf på mig. Jag knäppte kort på sakerna och visar här under. Jag tog även kort på kavajen. Jättefina saker, är väldigt nöjd!
Vi hade som sagt med oss en tv hem också, och den har vi fixat upp nu lite fort. Min pojkvän har redan börjat "testa" den, sitter och spelar gör han, haha! Men det är lugnt, jag sitter och peppar honom och samtidigt har jag tid för bloggen lite. Haha, man är ju kvinna. 

Här är vad det är för något:
- 5 stycken olika nagellack
- En cuticle Pen
- 5 st lösögonfranspaket
- 1 all-over color stick, färg: light beige
- Två läppstift
- 1 palett, 6pc
- 1 palett, 32pc
- 1 palett, 48pc
- 1 palett, 100pc
- En pincett med silverstenar på, tyckte den var så fin!
- 1 Eyelid Primer
- 2 Studio Cream Eyeliner
- 1 Studio Mascara Primer
- 1 Lip Balm SPF 15
Jag är sjukt nöjd med sakerna, var bättre än vad jag trodde faktiskt. Rekommenderar sidan. Tog inte lång tid att få hem heller och så är det ju sjukt billigt.
Bilden är ju absolut inte rättvis om jag säger så. Färgen är mer ljus. Men jag är förövrigt nöjd med den, den är jättefin! H&M 50:-
Och så slänger jag in bild på våran tv. Skönt att äntligen ha en. Utan blixt och med blixt. Haha, ja ni ser ju att han sitter och spelar. Men jag klagar inte på han, jag tycker ju också sånt är kul!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Förövrigt så tänker jag byta design för jag är sjukt less på att texten blir sådär stor. Jätteirriterande. Det var ju inte så i början. Någon som vet vad det beror på eller vad man kan göra åt det? För fixas texten blir jag glad, för jag gillar det som det är annars. Nå, säg till om ni vet något är ni snälla! :)
Det blev ett långt inlägg, menmen. :) 
Ha det superbra! Nu ska jag och min karl mysa ner oss framför en film. Pussar och kramar!



på tåget igen
Publicerat den

Nu sitter vi på tåget igen och har hunnit en bit. Herregud vad vi stressade! För vi har såkart med oss mer packning hem, men vi lyckades allt. För förutom våran resväska och två påsar fulla med saker så har vi också en tv med oss. Det var jobbigt för vi höll nästan på att missa pendeln till Upplands Väsby där tåget gick och i all veva så rev jag mig själv på näsan och började blöde. Lyckat. Men allt gick bra och nu är vi påväg! Och när vi kommer fram så får vi skjuts hem. Skönt. 

Förövrligt så har jag inte så mycket att säga just nu men jag skriver igen om ett tag :) 
Nu ska jag leta inspiration!
Puss och kram <3



så nu är vi snart påväg igen
Publicerat den

På söder nu, ska snart bege oss till Solna en gång till för att hämta våra saker. Det bär av hemåt ikväll. När vi var på stan så hann jag inhandla två saker, en kavaj och en väska. Bild på kavajen kommer senare. Väskan är från myrorna och jag älskar den! 
haha, ser ut som att jag är gravid med den där pöströjan, men den är jättemysig.
Det skulle tydligen komma en storm, Emil hette den tror jag, och jag hoppas verkligen inte att det påverkar trafiken. För då finns det risk för att vi inte kommer hem. Och det vill vi ju! Aja, nu måste jag dra. Skriver mer på tåget!



Trött
Publicerat den

Hej förlåt att jag inte skrev någonting igår, det blev ingen tid för det. Men nu är vi iallafall här, såklart. Och vi ska snart åka till Solna, just nu befinner vi oss på Söder. Det är sjukt vad trött jag var igår, men ändå så somnade vi kring 2. Så idag sov jag till 1. Hur skönt som helst. 
Vi åker nog hem imorgon tror jag, lite saker som måste göras på fredag och vi vill inte stressa. Men jag klagar inte, flera paket ligger och väntar på mig hemma! :D spännande.
Här är två bilder på mig när vi stod och väntade på pendeln tror jag :)
ursäkta min min, jag vet inte vad jag gjorde! Klädde mig i lite mys iallafall. Dagens från idag kommer upp senare
Vi hörs igen senare, nu måste vi bege oss! KRam <3



påväg, äntligen
Publicerat den

Sitter på tåget mot huvudstaden nu. Det blev lite förseningar för att tåget gick sönder när vi precis skulle åka så vi fick packa ihop våra saker igen och kliva av och vänta på ett utbyteståg. Lite jobbigt för att det är så kallt ute, men det är lugnt. Haha vem vet, det kanske hade hänt en olycka om det inte hänt? Måste ju tänka positivt :)
Men nu är vi påväg iallafall och jag skriver mer senare. Ha det superbra finisar! <3
Ett litet fint värmeljus, det är så mysigt på tåget.



Iväg
Publicerat den

Hej alla fina. Jag har nyss packat inför resan till Stockholm imorgon, vi blir ju borta ett tag så det gäller ju att få med sig allting man behöver :) Men som vanligt så kommer jag säkert komma på på tåget att jag har glömt någonting, händer nästan alltid. Speciellt om man ska vara borta en längre tid. Vi kommer antagligen hem igen på fredag eller lördag, så det blir ett par dagar.
Justdet! Jag tänkte visa två saker som jag köpte för att tag sen! Jag glömde lägga upp det på bloggen då, men nu så kommer det.
Det är ett par svart skor, ca 10-12 cm klack, tror jag? Den ser kortare ut på bilden dock.
Och en guldring, väldigt annorlunda. En orm som liksom slingrar sig runt fingrarna, en dubbelring alltså. Skitfin, älskar annorlunda saker :)
Nå, nu ska jag fortsätta att packa det sista och sen ska jag ta det lugnt lite. Tänkte lägga mig ganska snart. Vill vara utvilad tills imorgon :)
Kram på er



En sak till...
Publicerat den

Innan jag går vill jag också skriva ett inlägg till min underbara bästa vän Sofia Sundin. En sån fantastisk människa är du! Jag kan lita på dig i vått och torrt och du känner mig bättre än någon annan vän. Vi kommer superbra överrens och jag är så himla glad att vi kommit varandra såhär nära. 
Du är guld värd, min vän. 

2012 ska bli vårt år! Vi ska ha så himla roligt och skapa så många minnen! Och haha, knäppa kort. Det är vi så bra på ju ;)
Som sagt, jag är otroligt tacksam för våran vänskap. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du vet när jag är ledsen och du vet att du får mig glad igen. Du har hjälpt mig så himla många gånger ur problem genom att ge mig ett annat perspektiv. Jag är så glad att du finns där för mig, hjärtat. 
Min bästis, fina flickan.
Jag älskar dig.



Vilket väder
Publicerat den

helt sjukt vilket väder det är ute alltså? Igår var det fullt med snö och nu har allting regnat bort.
Jag tänkte slänga in ett inlägg lite fort för nu ska jag börja fixa mig. Ska ner på stan snart. Måste lämna in böcker till biblioteket, jag är så jävla glömsk så jag har fått en räkning hem på 300 spänn. Lär kolla upp det, för så försenad är den inte. Känns lite mycket. 
Sen ska jag och min prins åka iväg på lite ärenden och så blir det mys ikväll! 
Imorgon bär det av till Stockholm, blir borta till torsdag eller fredag tror jag :) Uppdaterar därifrån såklart. Min lilla dator åker med. Vi ska hälsa på min pojkväns föräldrar och lite släkt för en sen jul. Kanske hinner vi träffa lite kompisar också, hoppas det :)

Nå, har det underbart så hörs vi snart igen! PUSS



Fyrverkeriiiiiier
Publicerat den

Hej igen! Nyårsafton är över men det betyder ju inte att man inte kan fortsätta fira? Några från igår sov kvar och vi har haft mys och gott idag med. Eftersom det blir mörkt så tidigt så har vi hunnit ut och smälla massa fler raketer och fyrverkerier, grannarna får finna sig i det ett tag :) Det är ju fint, eller hur?
Jag har tyvärr inte knäppt nå många bilder för det är så kallt! Inomhus har jag inte heller knäppt några nästan, glömde liksom bort. Det var så roligt igår kväll! Och jag tror att det nog var första gången jag på riktigt åt ost :) Gott ju!

Men nu ska jag ut och smälla igen och sen blir det matteplugg! (klarade ju inte matten så måste göra om ett stort prov för att få E) 
Kram på er! <3