A little motivation!
Publicerat den

 
 



♥ Dag 8 – Min favoritplats
Publicerat den

Jag har många favoritställen. Jag skulle kunna säga att det är där jag är med mina käraste! 
Men om jag ska säga ett specifikt ställe så får jag säga Bourlongenskogen (stavning?), en park här i Gävle. Men mest på sommaren, då är det så himla vackert! 

Här är några bilder som togs för ett år sedan? Eller kanske två eller tre, vad vet jag!
 
 



♥ Dag 7 – Min garderob
Publicerat den

Detta är en punkt vi får återkomma till, då jag håller på att renovera min garderob.
Jag kan beskriva det med ett ord: Kaos.



♥ Dag 6 – Min dag i detalj
Publicerat den

Jag tänkte fortsätta med listan som jag tvärt slutade med.
Nu är det alltså dag 6, min dag i detalj. Jag tänkte visa er min morgon i bilder, men resten berättar jag om. (Då jag är hemma idag, annars hade jag knäppt kort hela vägen)
 
 
Jag vaknar upp i den här sängen, oftast inte ensam då jag börjar tidiagre än min pojkvän nästan alla dagar. Och förresten är det inte sådär ljust, iallafall inte så här års, tyvärr.
 
Om jag har vaknat i god tid så brukar jag kika lite i någon modetidning för att få inspiration och motivation för dagen! (Ett tips till er, det är en riktigt bra grej!)
 
Sen spenderar jag resten av tiden här och fixar mitt hår och sätter på mig ett ansikte (skämt åsido). 
 
Oftast har jag valt kläder dagen innan och då ligger dom framme sådär fint. Men har jag inte gjort det så är det det viktigaste och jag springer runt som ett yrväder och letar kläder jag vill ha! 
 
Jag är riktigt dålig på att äta frukost, och det händer oftast att jag köper någonting när jag kommer ner till stan. Vilket inte är bra för varken min plånbok eller för min hälsa (för oftast blir det något ohälsosamt). Men det ska jag verkligen se till att ändra på!
 
Sen tar jag iallafall bussen till skolan (köper frukost...) och sen går jag till stället jag ska spendera den största delen av dagen på. 
Där är jag alltså, till 15-16 tiden. Efter skolan kan det hända att jag går runt på stan en stund eller åker hem, om jag inte har planerat någonting annat. Låt oss säga att jag inte har det.
Då åker jag hem, pluggar lite om jag behöver. Annars så gör jag något annat...
- ritar tatueringar/ designar
-bloggar -
letar inspiration i modetidnignar-
 - kollar runt på blogga
- umgås med familjen -
- städar... listan kan göras lång!
 
Men jag håller mig sysselsatt med någonting tills det är dags att gå och lägga sig.
Och när jag har gått och lagt mig så gör jag säkerligen något annat så jag inte somnar förrens flera timmar ändå! 
 
Ungefär sådär ser en "normal" dag ut för mig! 



Baroque
Publicerat den

Vad tycker ni om trenden barock? 
Jag ÄLSKAR det.
 
 



Sjukis
Publicerat den

Hej kära vänner. Idag ligger jag hemma och är sjuk, den här halsen dödar mig alltså. 
Nyss hände det en ganska knasig sak. Jag drömde en dröm, och jag drömde den som om der var en film ibland och som att jag var med ibland. Och jag visste vad som skulle hända hela tiden. Jag kunde liksom välja om jag ville fortsätta drömma eller inte. Har det hänt er någon gång?
 

Jag ska ordna med några collage till er. Det var ett tag sen jag la upp något sånt. Vi hörs snart igen! PUSS!
 
 



uppblåst mage?
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Källa: Cosmopolitan



Testar! Någon som vet om det håller sig bra?
Publicerat den

 



Fixar håret!
Publicerat den

Hej finisar! Hoppas att ni tyckte att det var kul att läsa lite om Foki. Jag tyckte att det var jättekul att träffa henne, hon var lika gullig som förra gången! 
 
Detta är ett tidsinställt inlägg för just nu är jag hos min kära kusin Stina och fixar håret! Jag ska uppdatera min ombré, håret har ju växt! Och bara hon får göra det på mig, haha! 
Kika in hennes blogg här!
 
Puss på er finisar! Vi hörs senare :*
 
 
Som ni ser så är det väldigt mycket mörkbrunt, det vill jag inte ha!



Ännu 5 frågor...
Publicerat den

 
 
 
 



Tips! Läppstift från....
Publicerat den

 
 
 
 
 
1. Ett brunt, skimrigt som faktiskt gjorde sig rättvis på bild.
2. Ett läppstift, svart som natten.
3. Vinrött, fan vad fint det är.
4. Orättvis bild, den ser röd ut men egentligen är den riktigt rosa.
 
Alla dessa fick jag för 20:-/ styck på mässan. Helt fantastiskt!



A little christmas
Publicerat den

Jag låter bilderna tala!
 
 
Och med det säger jag godnatt kära vänner! Kom ihåg att kolla in imorgon! Klockan tio smäller det :D



Thé
Publicerat den

Jag och min pojk har fixat the och nu sitter vi här och dricker det samtidigt som jag får en liten föreläsning om cigaretter och nikotin. Det är nog det intressantaste jag har hört. 
 
Annars då? 
Många har tittat in men ingen lämnar en kommentar. Det är tråkigt tycker jag, för det är ju kul att höra vad ni tycker! Ni får gärna bättra er :)
 
 
PS! Imorgon samma tid kommer det upp ännu en intervju med en till fantastisk person! Titta in då och berätta vad ni tycker. ;) 
 
 
 



5 frågor med Angelica Blick!
Publicerat den

 
 
 
 



Attitude- Sthlm Fashion Show!
Publicerat den

Jag börjar med dunder och brak! Här har ni bilder från modevisningen med stort M!
 
 
Först ut: Ida Sjöstedt!
 
 
Därefter...
 
 
 
 
Och uppträdde gjorde Andreas Wiijk, tillsammans med en tjej som jag ärligt talat inte vet  vem det är... (någon av er som vet?)
 
 
Självklart var det jättemånga fler plagg, men jag fick inte så bra bilder från där jag satt! Annars hade ni fått se ALLT! 

Några som ska dit imorgon?



Helt slut men ändå full av energi!
Publicerat den

Ja... Hur fungerar det egentligen? Jag är helt soppslut i kroppen men full av ny energi och inspiration!
 
Hej finisar!
Dagen har varit helt fantastisk. Människorna, visningarna, montrarna... allt! Det känns verkligen helt underbart att få ha varit med denna gång också. Helt amazing. 
Jag är full av energi och just nu sitter jag och fixar iordning massa inlägg till er! 
Jag har massor av bilder från visningarna att visa, en o annan intervju med fantastiska människor och så ska jag såklart visa hur min topp blev, haha! 

Hoppas ni ser fram emot det här lika mycket som jag gör! PUSS OCH KRAM!
 
PS! Jag kommer som sagt att göra en egen kategori till Attitude 2012. Så det blir lätt att kika tillbaka sen, bra va? Det här blir första inlägget!



Kreativiteten flödar
Publicerat den

Hej vänner! Förlåt att jag inte skrvit någonting, men jag har varit fullt upptagen med att sy min top tills på fredag. Den är ännu inte klar men ni kan få lite sneaks peaks! 
HOPPAS att den blir som jag vill!!
 
 
 
 
 
Tiger ingår inte i tröjan, han är bara sällskap. haha!



Om en mycket stark människa - Shania Longyard
Publicerat den

Hej vänner! Idag var en bra dag.
Förmiddagen spenderades i Folkets hus, vi var på föreläsning. Och inte vilken föreläsning som helst, utan en föreläsning om en transsexuell och hennes resa för att bli den hon är idag. Det var en föremiddag med blandade känslor... ilska, glädje, hopp och sorg bl.a. Men framförallt förmedlade den just hopp och även lycka. 
Shania Longyard är en människa som föddes i fel kropp. Hon visste redan från väldigt ung ålder att det var något fel, men visste inte vad. Under föreläsningens gång fick vi höra hennes livshistoria och det var en riktigt ledsam historia. Hon har varit med om och stått ut med mycket, det gör hon än idag, på hennes resa. 

Jag känner att någonting nytt tillförts mitt liv. Jag tänkte inte på något sådant här innan, att mobbning på en sådan nivå existerar. Jag visste om det, men det var ingenting jag gick runt och tänkte på. Efter idag vet jag att jag kommer att se saker på ett annat sätt. 
Jag tyckte redan innan att alla har rätt att vara den dom vill vara. Men nu förstår jag det här bättre, om transsexualitet. Och det, mina vänner! Är ABSOLUT inte samma sak som att vara transvstit. Kom ihåg det!
Sammanfattning om dagen är att det var en dag som jag verkligen är glad att jag gick upp till imorse.
Tänk om jag missat det där!?
Kom ihåg att alltid behandla alla bra, oavsett hur dom ser ut. Det är insidan som räknas och den är värd att ta reda på om.

Jag vill tacka Shania Longyard en gång till, för att du kom till oss idag. Jag tycker att det är fantastiskt hur stark du är och att du går ut och pratar om det på ett sånt  här sätt. 
Vi pratade efteråt, och alla uppskattade din föreläsning. Fortsätt som du gör och låt dig aldrig tryckas ner! 
Du är en underbart stark kvinna!
 

 
 Psst! Här är Shania's hesida!



Fina lilla Lucas, välkommen till världen. ♥
Publicerat den

Inatt fick jag en liten kusin, kl. 23.56. Och idag hälsade vi på honom. Han är så himla vacker! 
Här har ni lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså, ögonen på det där lilla livet! Han är en riktigt lyckligt lottad liten pojke, han kunde inte ha fått bättre föräldrar! All lycka och välgång till er moster och Daniel!



I hope friday will come soon
Publicerat den

Hej vänner! 
När jag vaknade imorse hade jag ingen aning om att jag skulle disikrera (stavning??) en bläckfisk idag. Det var alltså precis vad stylisterna gjorde idag, glamoröst.
Jag har bilder, men jag hoppar över att lägga upp dom här. Det är inte vackert direkt.


 
Annars då? Det ser ut att bli en relativt lign och skön vecka. Imorgon är det föreläsnig som gäller, vi ska få besök av en transsexuell person, det ska bli riktigt intressant. Sen på kvällen så planerar jag och mina girls en skräckkväll och dagen efter och på torsdag så är det studiedag som gäller! Onsdag blir nog lugn men torsdagen kommer att gå till förberedelser inför freeedaaaaag! 
Välja kläder, skriva frågor till intervjuerna jag planerar att göra och bara ladda upp. Jag längtar som fan, och helst av allt hade jag velat stanna kvar i sthlm och gå dagen efter också. Jag tror inte att jag kommer att hinna med allt jag vill göra annars tyvärr... Men problemet är vart jag ska slagga så tyvärr så får jag nog hinna med det jag hinner!
 
Jag funderar på att göra en helt egen kategori till Attitude. För det är så himla mycket som jag vill göra så att jag kan visa er sen, får jag min vilja fram så kommer jag hem med hur mycket att visa som helst! 
Vad tycker ni?
 
 



Attitudemässan i Kista!
Publicerat den

På fredag ska jag till Attitudemässan med skolan. Vi var där förra året också och det var så himla bra! I år kommer bli ännu bättre! Jag ser verkligen fram emot det här, det ska bli så himla kul.
Och såklart ska jag knäppa massa kort och berätta om dagen här på bloggen. Jag har fått låna en systemkamera av min jättesnälla kusin (tack igen Jessica!) så det kommer förhoppningsvis bli bra bilder. Bara jag kommer ihåg att knäppa kort, jag kommer bli så uppslukad. Fan vad kul det här ska bli!
(Note to self: MÅSTE.VÄLJA.OUTFIT!!!)
 
Vi kommer att vara där under branschdagen men vilka ska dit på lördagen? (Då är det för allmänheten)
Ni som är intresserade av mode, skönhet, kreativitet och allt vad det innebär, ni får INTE missa det här! 
 
 
 
Det kommer många designers dit, men de jag ser mest fram emot att se på catwalken är:
 
 
och
 
LARS WALLIN!
 
Dem var båda där förra året och det var MAGISKT.
Som sagt, jag längtaaaaar.



Kvällspyssel
Publicerat den

Jag kände för att pimpa mintråkiga kalender lite. Och vad passar inte bättre än massa inspiration och förebilder?
Såhär blev det iallafall.
 
 
Ett tips till er :) Fyll er kalender med saker som tar er närmre era drömmar/ mål. Pynta framsidan med motivation, så att det blir det första du ser när du tar upp den! Pepp pepp pepp!

 



Mer bilder från dagen!
Publicerat den

Två superfina isprinsessor!
 
Anna sminkades av Moa och hon blev så jävla ball. Med snöflingor och allt!
 



Modelldag!
Publicerat den

Hje sötnosar! Förlåt för sämst uppdatering men jag har haft fullt upp. Idag hade vi modelldag, tema fantasy! Det var verkligen hur kul som helst och jag blev nöjd. Även fast jag tittar tillbaka och ser att vissa saker hade jag kunnat göra bättre. Men jag knäppte mycket kort så här har ni några! 
Kommentera gärna, ni är så dåliga på det!
 


 
Jag försov mig dagen till ära, men jag kom dit tillslut iallafall och det var dags att börja! Såhär cleant höll det sig inte länge, kan jag lova.
 
Jag använde glitter, huuur mycket som helst. Älskar´t!
 
Här har ni henne, vilken dam!
 
Mitt tema var vinter. Så jag gjorde henne till en isprinsessa!
 
Hon blev så jäva vacker! (läs: vackrare)
 
Närbilder... ALLTSÅ!
 

Jag blev himla nöjd, som sagt. Och jag är så himla glad att jag fick Elin som modell, hon pasade så förbannat bra i det här. 
L.O.V.L.E.Y.
 



Mys i skolan
Publicerat den

 
 
 



In progress...
Publicerat den

...tatuering till en kär vän. 
Vad tror ni det blir? :D
 
 
Och så en bild på nagellacket jag bär, metalliiiic



I want to be 18, now!
Publicerat den

Hej sötnosar! I skrivande stund så sitter jag och ritar tatueringar (säger man så?). Alltså som rubriken säger så vill jag verkligen bli 18 nu så att jag kan tatuera mig!! Jag tycker att det är så otroligt fint.
Men inspirationen är tyvärr inte på topp just nu, är fakitskt riktigt trött!
Snart ska jag ta mig ut på en promenad innan jag kryper ner i sängen! Imorgon är det nya tag! 
 
 
 
 
 



Speciell dag idag!
Publicerat den

 



Disneymys
Publicerat den

 Disneyfilm kvällen till ära! Lite gamla minnen, chips och lite limedricka är precis vad jag behöver just nu.
Det gick förövrigt bra idag med modellerna, dom blev väldigt fina och jag tror att det gick bra på catwalken!
Men nu tänker jag ta det lugnt och bara mysa ner mig med min prins.
Ha en underbar kväll allesammans så hörs vi igen imorgon.
Puss godnatt!
 
 



TIPS!
Publicerat den

 
 



Modevisningsjobb!
Publicerat den

 
 
 
 
 



Pepp!
Publicerat den

 



Yesterday
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Matförgiftad
Publicerat den

Det är som rubriken säger. Jag hade köpt en sallad igår till tåget och jag var så hungrig att jag inte riktigt tänkte. Vips hade jag ätit upp kycklingen som var marinerade i något liknande currygrejs. Jag är alergisk mot curry för dom som inte visste det.
Så hela kvällen igår gick jag runt och ville verkligen spy, men det kom aldrig upp något och till slut så somnade jag.
Idag mår jag lite bättre dock!
Jag skriver mer senare!



bus i huvudstaden
Publicerat den

hej mina kära! 
Tyvärr så kommer de bli lite dålig uppdatering under dagen. Jag befinner mig i sthlm just nu och vad jag gör här kan jag tyvärr inte berätta än. Men det har med mitt framtida yrke att göra, plus lite bonusupplevelser! 
Jag berättar vad det handlar om så fort jag får. Men en rolig sak är att jag kommer att ha mycket roligt att läsa till er! Bra va? :D
Jag skiver mer ikväll när jag kommer hem, pusspuss sötnosar! 



Om mina planer
Publicerat den

Som ni vet så vill jag påbörja ett hälsosammare liv. Såhär tänker jag gå tillväga:
 
 
 
Med träningen så jag bestämt mig för att jag ska röra på mig varje dag. Utföra någon form av "mer ansträngande" träning tre dagar i veckan och starta dagen med yoga/ stretching varje dag.
Det är ju himla viktigt att ha roligt när man tränar. Så alltså måste jag finna ett träningssätt som passar mig. Jag tycker att det är underbart att springa på löpband med hög peppmusik i öronen. Allt som man kan göra till musik tycker jag är kul.
 
 
Andra träningssätt jag tycker om:
- Zumba
- Jympa pass
- Badminton
- Tennis
 
Mer om detta när jag har bestämt mig!
 
 
 
Här ställs jag inför utmaningar då jag älskar cola och choklad! Men jag har mycket stark vilja och har jag bestämt mig för något så ska det banne mig bli så också! 
 
Jag tänker äta/dricka mer av:
- Grönsaker
- Bär och frukter
- VATTEN!!
- Fisk
- Kyckling
- Fullkorn --> fullkornspasta, fullkornsris etc.
- örtte
- Fetaost
- Naturella nötter
 
Jag tänker undvika att äta/dricka:
- Cola!!
- Godis och choklad
- Salt
- Socker
- Rött kött (med måtta)
- Alkohol
 
Jag tänker detoxa mitt liv och jag vill må bättre från och med nu. Men även fast jag unviker/ äter mer av olika saker så tänker jag också unna mig. Men om jag äter en kladdkaka en lördag så kör jag hårdare/ längre på träningen nästa gång, alternativt går en extra lång pw.
 
 
Jag funderar och jag tror nog att jag tänker ta före och efter-bilder. Jag vet inte om jag kommer att visa dom i bloggen, men det är någonting kul att ha för sig själv. Även att ta bilder under resans gång, te.x varje månad. Bara för att kunna se tillbaka sen och märka att "oj, det har verkligen blivit förändring!" 
Det är nog sjukt peppande och jag ska köra på det!
Hoppas att några av er känner er taggade att ordna till sitt liv lite! 
Jag håller er uppdaterade, hoppas ni vill följa med på min resa! 

 



Mönstrat
Publicerat den

 
 



Ny vecka och nya möjligheter!
Publicerat den

Imorgon ska jag dela med mig av en sak jag tänker göra! Det handlar om hälsa och jag hoppas att många av er blir inspirerade att testa ni med!
Så kika in imorgon, under dagen berättar jag om mina planer!

Puss! 
 



All you do is making me happy!
Publicerat den

 
 



Dolce & Gabanna - Marry me.
Publicerat den

 
 
 
 



Tips!
Publicerat den

 
 
 
 
 



Peplumtops. I.LOVE.THEM
Publicerat den

 
 



A Halloween to remember
Publicerat den

Kvällen började vid fyra, jag fixade min pojkvän, Amanda, Sofia och till sist mig själv. Allt var klart och festen kunde börja!
 
Såhär stilig var min pojkvän.
 
Anna kom först, med linser och allt.
 
Jag och Sofia såg ut såhär, och så fanns det såklart massvis med spindelväv.
 
Vi var glada så vi dansade lite.
 
Min lillasyster hade gjort om sig till pojke, en död sådan.
 
Vi dansade ännu mer, kul tyckte mina tjejer Elin, Amanda, Linnea, Nico och Martina
 
Vi dansade lite vals till nån partylåt
 
Vi dansade ännu mer, så kul tyckte vi att det var. Jag ser lite kär ut.
 
Amanda och Elin.
 
Här är vi tjejor, och nästan Felicia.
 
Sen kom en Viktor och en Simon.
 
Sen lekte vi lite, här springer Ellen tio varv runt en marshall. Norsk fylla kallas leken,
 
Norsk fylla tar på krafterna så Stina blev törstig och biter Nico lite (som förövrigt var en djävul, inte varje dag man ser det)
 
Och sen var det Annas tur att springa lite
 
Vi åt också, någongång under kvällen!
 
Viktor vann "Bäst utklädda kille". Han vann ett fint skärp, en söt mugg att shotta med och massa godis.
 
Och Amanda vann "Bäst utklädda tjej", och hon fick också godis och lite annat smått.
 
Viktor och Simon bjöd på lite Gangnam Style.
 
Talang är ordet.
 
Emilia och Felicia bjöd på lite dans kvällen till ära.
 
Elin och Linnea
 
Vampyrparet och deras vän Satan.
 
"Oj, knäppte du?"
 
 
 
 
 
 
Vi dansade jättemycket ända tills festen var slut. 
 
GRUPPBILDER!
 
Tack alla för en underbar fest! Vi kör igen nästa år monster!
 
 



Heeeeelt slut
Publicerat den

Nu har jag äntligen gjort klart det sista för idag! Ligger i sängen och tar det lugnt för tillfället, resten tar vi itu med imorgon.
Jag ska förövrigt fixa hela fyra stycken imorgon! Jag hoppas verkligen att jag hinner med allting, men det stora frågan är ju i vilken ordning jag ska göra allt. Eftersom jag vill att allt ska vara fräscht... Vi får se hur det blir! Jag kommer att ha en bra kamera imorgon så förvänta er många bilder! :D
 
Nu ska jag fortsätta ta det lugnt. 
PUSS!
 
Lite av vårat pynt!



I can't get enough of this!!
Publicerat den

 
 
 
 
 



LEO
Publicerat den

 
 
Jag älskar att leopard är tillbaka!!



Leather
Publicerat den