I love you
Publicerat den

Idag har jag och min prins varit tillsammans i ett och ett halvt år. Obegripligt... Men jag älskar honom så himla mycket!
Jag måste sova nu, för vi ska upp tidigt. Han har en överraskning till mig, och åååh jag är så himla nyfiken! Vi ska upp tidigt för att hinna med ett tåg! Vi ska inte ens vara i Gävle, eller ens Gävleborgs län... jag är så himla nyfiken. Vill sova så att morgonen kommer tidigt! Berättar mer imorgon! 
Puss godnatt finisar!
 



We can do whatever we want to
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Idag var jag och min pojkvän runt och kollade på gym, vi ska ge fan i att börja träna och jäklar vilka prisskillnader! Det lutar mot Friskis, men vi får se!
Vad har ni gjort idag?
 
 



Just nu
Publicerat den




En ursäkt, igen
Publicerat den

Ibland suger jag verkligen på att uppdatera och det är jag ledsen för! Förlåt.
 
Ja, vad har jag gjort dom senaste dagarna då? Umgåtts med kompisar och lyssnat på spökhistorier, planerat fest mm. Ja, jag har ju varit i sthlm också! 
Åh, jag känner ingen inspiration just nu, måste äta!
Puss, har har ni några bilder!
 
 
 
 
 
 
Jag fick även ett vykort från min vän som är ute och reser, JAG SAKNAR DIG SOFIA! Tack för det fina vykortet <3



new
Publicerat den

Haffade ett par skor idag på DinSko's rea! Jättefina tycker jag! Inte dyra alls, 199:-
Whatcha think?
 

 



Energy, come back to me!
Publicerat den

Hej ni fina! Förlåt att jag inte skrivit någonting på ett tag men orken har inte funnits. Jag vet inte vad det är som gör mig så trött men jag tror att det är påväg att vända nu! 
Snart ska jag sticka till köpis med min syster och hennes pojkvän, ska köpa ingredienser till cheesecake som jag ska baka tills imorgon! Kommer fira min midsommar med släkt och vänner, titta på midsommarstång och äta gott och umgås! Ska bli supermysigt, som det brukar vara :)
Hur ska ni fira midsommar raringar?
 
Här har ni några bilder på mig och min outfit igår.
 



Dip dyed
Publicerat den

Idag var färgade jag håret hos min duktiga kusin Stina, det blev dip dyed som jag berättade i ett tidigare inlägg. Jag blev jättenöjd! En kul grej är att jag har tre "stadier" av färg i mitt hår nu, för jag lät utväxten vara. Personligen tkr jag inte att det gör något, bara en kul grej! Det blev också mkt åt det röda hållet då jag hade rött för inte så längesen, det sitter ju kvar. Så det blev typ kopparfärgat, I don't mind! Fast jag ska dock införskaffa ett silverschampoo för att ta ner färgen liite :)

Vad tycker ni?! :))))









Bloglovin
Publicerat den

Följ min blogg med Bloglovin



Hjälp mig nu!
Publicerat den





In i duschen och ut...
Publicerat den

...som en helt ny människa! Åh jag älskar känslan av att vara alldeles ren och fin och glad och redo! 
En sak som jag börjar märka nu dock är att min hy är ännu mer känslig nu än för ett tag sen. Vet inte riktigt vad det är som orsakar det... Tvättar ansiktet morgon och kväll och smörjer in med hudkräm. Använder ingen foundation (bara concealer på vissa områden ibland) och inte mkt annat smink. Jag förstår inte vad det är som orsakar det... Någon som vet och kan ge mig råd mig? Min stackars hud!




Sthlm
Publicerat den

Det blev tajt igår och jag hann inte skriva någonting. För jag gick och la mig ganska direkt, åkte till sthlm imorse. Men nu är jag hemma igen och kan äntligen andras ut!
Skriver mer sen, puss



Afternoon
Publicerat den

Nu har vi fixat en hel del och har tittat på massor av avsnitt av The Walking Dead, usch säger jag bara! Men det är så jäkla spännande. I väntan på Simons farföräldrar har vi inte så mycket annat att göra. Om typ tio minuter ska jag börja med maten (vi får se om jag kan äta, tänkintepåzombiestänkintepåzombies!)
Köttbullar och potatismos, hur längesen var det inte jag åt det då?
Sen bär det av hemåt, så jag uppdaterar när vi kommer hem! 




Godmorgon!
Publicerat den

Nu har vi kommit upp ur sängen och gått ut och gått med hunden. Planeringen nu är att städa stugan, det är det minsta vi kan göra för att vi fått vara här! Så jag ska börja fixa sovrummet och bädda och så. Min karl får sköta disken, inte mer än rätt!
Och om inte alltför länge bär det av hemåt! Saknar hemma 




Jag saknar mina missisar! 



Copy
Publicerat den








Inspiration n' motivation
Publicerat den




Löfte
Publicerat den

Hade tänkt ge mig själv ett löfte. Jag tänker inte äta godis mer än en gång i veckan. Jag väljer själv vilken dag, men det får bara vara en! Vi får se hur länge jag klarar av det. För jag, och säkert mååånga fler, tycker jättemkt om godis och det är svårt för mig att låta bli att äta.
Men jag tycker om frukt jättemycket också (om inte mer) så jag siktar på att äta mer frukt och mindre godis!
Någon som känner sig peppad på att testa på det också?




Right now
Publicerat den

Hej finisar!
Just nu befinner jag mig utomhus under en stor parasoll som skyddar mig mot det lilla regn som kom nyss. Hoppas det kommer lite mer regn, tycker att det är så himla härligt att sitta under någonting och bara lyssna på regnet. Atos håller mig sällskap, sötnosen.
Jag visste inte att det var såhär underbart på landet!





Borlänge
Publicerat den

Ja som jag skrev så befinner jag mig i Borlänge just nu. Det är en riktigt mysig stuga vi bor i och hunden är bara för söt! Det är så himla mysigt att vara här själv med min prins. Nyss grillade vi och det var så himla gott, solen tittar fram lite då och då så tur med vädret kan jag iallafall säga att vi haft! Efter det här ska jag diska och fixa fika under tiden Simon går ut med voffsingen! Har inte så mycket mer att säga förutom att jag lever livet just nu, känns så himla skönt att vara här och koppla av. Jag tror faktiskt inte att jag har upplevt ngt sånt här förr! Att sitta i hammocken (stavning??) och bara ta det lugnt i solen är underbart!
Hoppas ni har det lika skönt som jag! Puss på er finisar!









Words
Publicerat den




Ut på landet
Publicerat den

Hej ni fina! Ikväll åker jag och min pojkvän till Borlänge. Vi ska vara hundvakt till hans farmor och farfars hund Atos tills på torsdag, ska bli så himla mysigt! Jag som aldrig är ute på landet! Det ska bli skönt med en liten minisemester. Hoppas att vädret blir bättre! 
Datorn hänger med men jag vet inte om det finns någe internet där ute, det återstår att se. Annars fixar jag några inlägg med kollage. Alltid något. Ska förövrigt lägga upp ett till snart, det var ett tag sen! 

Här är en bild på fina Atos, han är verkligen saknad 







Bal
Publicerat den

Hektiska dagar! Min lillasyster har haft 15årsbal och det har varit hur mycket som helst att göra! Men nu är det över och det var roligt och fint! 
För er som undrar så är det en chilensk tradition (min mamma är chilenare) att när en flicka fyller 15 så får hon en bal för då blir hon kvinna! En väldigt fin tradition tycker jag. Jag hade själv en bal och det var en av de finaste sakerna jag varit med om.
Här får ni lite bilder!


Min fina syster! <3
Jag och min fina vän Elin <3
I love you <3
Min vackra prins dansar med min fina kusin Adrian


Sådärja!



Låååång dag!
Publicerat den

Idag har varit en riktigt lång dag! Puuh, trodde aldrig att den skulle ta slut, men som tur är så har det hänt massor av roliga saker!
Jag har varit på min pojkväns skolavslutning och där bjöds det på sång och dans av lärarteamet, skitkul! Sen bar det av till min lillasysters öppet hus, hon visade stolt upp allt som hon gjort och shit vad stor hon har blivit. Förutom det så har det bl.a bokats en kryssning till slutet av sommaren, ska bli skitkul!
Här har ni dagens klädsel:





Pastelclothes
Publicerat den








Chinafood
Publicerat den

Idag var jag och åt kinamat med några fina människor. Besökta faktiskt en resturang som jag aldrig varit på! Det var ett väldigt mysigt ställe med god mat! Men nu känns det som att jag ätit mat för resten av veckan! Förrätt, varmrätt, efterrätt och drink på det! Herregud! Vem kan stoppa mig när jag rullar fram?
Tänkte slänga in ett till kollage om ett tag! Gillar ni dom?



Förändring
Publicerat den

Förresten! Har glömt att berätta att jag inom en snar framtid skall färga håret!
Tänkte testa på detta. Vad tror ni?



Tid för mig själv
Publicerat den

Det blev lite ändrade planer ikväll och det slutade med att jag är själv. Men om jag ska vara lite optimist även fast jag är lite ledsen, så får jag väl säga att det är skönt med lite egen tid. Det är ganska sällsynt i mitt liv ska ni veta. Jag bor med min familj och pojkvän, vilket gör det svårt att vara själv. Så på så sätt så är det väl ganska skönt, synd att jag ogillar att vara själv bara!
Men jag får göra det bästa av situationen och jag tror jag tänker leka runt lite i polyvore! Känner att jag har lite inspiration att spotta ut på några kollage. På tal om det så har någon något önskemål på ett plagg som ni vill att jag ska matcha ihop eller ett kollage som ska utstråla en viss sak så är det bara att säga till!

Och när ändå det kom på tal så slänger jag upp ett till How to match kollage!





Sommarlov!
Publicerat den

Kom hem från skolavslutningen nu och har alltså officielt sommarlov nu. Tyvärr så känns det inte så men det är väl pga vädret! Så här ska det ju inte se ut i juni! Dock kan jag tycka att regn är jättemysigt och jag längtar efter den första åskan! Jag vet ju hur underbart det är efteråt! Håller ni med?
Här är iallafall hur jag såg ut idag. Knäppte tyvärr ingen outfitbild, det blev så stressigt och efteråt så glömde jag bort! Men mamma knäppte lite foton, ska se om det var någon som blev bra :)
Puss på er och håll tummarna och dansa lite dans för solen nu!
Min fina vän Amanda (bilden) lockade mitt hår och jag bär en mintgrön klänning från Gina tror jag? Till det en vit kavaj (mormor sytt) och vita converse!



Style mixed with style
Publicerat den




Såhär vill jag gå klädd i sommar - alla dagar!
Publicerat den




en kväll i juni
Publicerat den

Vaknade upp till regn och rusk. Men det gör absolut ingenting, planerar inte att gå utanför dörren några längre sträckor idag iallafall. Ska bara ta det lugnt och ladda upp inför imorgon, terminens sista dag! Åh vad underbart det är!
Igår var jag och min prins och firade Becah i Södra Bomhus, det blev en riktigt kul kväll med dricka och dans! Träffade väldigt goa människor :) Ibland inser man hur liten världen är!
Bjuder på en bild med dom fina tjejerna som var där 



Planerna för nu är att hoppa in i duschen, äta och städa! Ska övertala familjen att grilla ikväll! Grillning i regn (under tak förstås) är väl en av de mysigaste sakerna som finns. Eller hur? 
Puss finisar!