Linneas 18årskalas
Publicerat den

Linnea, en av mina bästaste vänner, fyller 18 idag. Men jag och Mando firade henne igår. Det såg ut ungefär såhär:
 
'
Lekledarna Janna och Daniel förberedde lek nr. 1
Jag lekte med ballonger och knäppte kort på Mando under tiden.
Sen började vi, födelsedagsbarnet först!
Det såg ut såhär:
Sen var det min tur!
Resultat:
Sen var det Mando och hon var professionell!
Sen lekte jag och Linnea med ballonger.
Och sen var det fiskedamm! Alla barn ville leka, men Linnea först såklart!
Sen gjorde jag och sen Mando förstås, men jag har ingen bild på henne just nu. 
Sen fick vi sena julklappar av Mando som tog 100000 år att öppna! 
 
Det var lite den dagen, när jag fått restena av bilderna så får ni mer! 
ALLA BILDER ÄR LÅNADE AV MANDO, hennes blogg här.
Fotograf: Mando
 



Sista riktiga dagen
Publicerat den

Imorgon är det nyårsafton, 2012s sista dag. Ett slut och en ny start. Lämna det gågna året och blicka framåt mot det nya. Jag är sjukt taggad! Hur firar ni?
 
Såhär ska jag vara klädd iallafall. 
 



What´s on my mind.
Publicerat den

 
De flesta firar ju jul i flera dagar och jag är en av dom! Idag firade vi jul nr. 2 och det blir nog fler minijular :) Men jag klagar inte! Dock får bloggen lida, för jag har inte tid + att jag inte har någon bra kamera för tillfället, och inlägg utan bilder är ju inge vidare. Men vi hörs snart igen! Just nu är jag astaggad inför nyår och sedan... min födelsedaaaag! 
 




Dan före dopparedan
Publicerat den

Imorgon är det julafton, hur knäppt?!
Allting har gått så himla fort så jag hinner inte med, någon mer som känner så? Det känns som att det var första advent nyss... Och nu är plötsligt julen här!

Min jul kommer att börja lite smått idag, för min bästa vän kommer i eftermiddag och då ska vi ha lilla julafton! Jag är så sjukt nyfiken på min julklapp från henne!! Jag har fått några ledtrådar, men jag fattar nada. 
Igår (!!) hittade jag hennes julklapp(ar), hon som köpte min i oktober liksom... Haha, men det är inte lätt, det måste ju vara perfekt! 
 
Så nu är det alltså dags att sätta igång! Jag ska städa, packa de sista julklapparna, duscha, hjälpa till att förbereda inför imorgon och sen ska jag mysa till här inne i rummet tills hon kommer! Hepp hepp!
 
Hur ska ni fira jul?
 



För att må bättre inombords
Publicerat den

 
Skriva dagbok är bättre än många tror. När du känner att hjärnan bara snurrar, sätt dig ner och skriv, skriv, skriv. Det hjälper dig att få koll på dina tankar och det hjälper ofta dig att lösa problem! Det är verkligen värt ett försök + att det är roligt att titta tillbaka när du blir äldre!
 
Det här är jätteviktigt. Även om det bara handlar om 5 minuter på kvällen när du gör dig i ordning eller en timmes avslappning i veckan, så är det SUPERVIKTIGT. Finn ett sätt som funkar för dig och kör på det, du behöver umgås med dig själv. Att känna sig själv och må bra ensam är nyttigt. Så unna dig en stund då och å och gör det till någonting du längtar efter!
 
Kommer du ihåg hur lycklig och stolt du blev när du var liten när du hade skapat någonting alldeles  själv? Att göra det nu när du blivit äldre är lika roligt, även om det ligger på en helt annan nivå nu. Att skapa får dig att tänka på annat och det är roligt! Det behöver inte vara att sy eller att måla. Gör någonting som du tycker är roligt, och som du får någonting utav!
 
Detta betyder inte att ni ska leka munkar, utan att ni ska ta en stund bara för er själva. Ingen mobil, ingen dator, ingenting utifån som stör. Bara ta det lugnt. Varför inte ha ett litet hemmaspa, bra musik, bubbelbad och bara ta hand om dig själv. Var lugn i sinnet och tänk positiva tankar!
Detta hjälper otroligt bra mot stress!
 
 
Personer i din omgivning påverkar dig mer än du tror. Umgås du med människor som är negativa och sura så får du lätt den inställningen själv. Men samma inverkan fast åt andra hållet har positiva och glada människor på dig. Så det är bara att välja. Men visst är det bra myckete roligare att umgås med människor som ger dig bra energi?
 
Det kan vara något litet. Som att äta frukost innan du fixar dig eller gå en annan till skolan. Små förändringar gör stor skilland, speciellt om du känner att ditt liv står still. Ett väldigt bra tips!
 
Ha en liten bok bredvis sängen som du tar upp varje kväll innan du lägger dig. Skriv ner minst tre saker som du är tacksam över och minst tre bra saker som har hänt under dagen. Detta får dig att inse det fina i din vardag och gör att du uppskattar saker mer, eftersom du uppmärksammar dom. 
Att knäppa mycket kort är också en mycket bra sak att göra!
 
Detta säger alla, men det är otroligt viktigt: Hitta en träningsform som du gillar! Träning ska vara roligt och någonting att längta till. Som en belöning, inte ett jobbigt måste. 
 
 
 



Jag har en stalker
Publicerat den

förskylningen.
 
Hej fina ni! 
Idag är en kämpdag, för jag har rester att ta igen. Det är inget problem annars men min kära vän migränen har kommit för att stanna verkar det som!

Önska mig lycka till kära vänner och hoppas att ni får en bättre dag än mig! 
Puss!
 
 
Motivation till mig själv! 



Jag har en stalker
Publicerat den

förskylningen.
 
Hej fina ni! 
Idag är en kämpdag, för jag har rester att ta igen. Det är inget problem annars men min kära vän migränen har kommit för att stanna verkar det som!

Önska mig lycka till kära vänner och hoppas att ni får en bättre dag än mig! 
Puss!
 
 
Motivation till mig själv! 



Fullt upp idag
Publicerat den

Hej sötnosar,förlåt dör dålig uppdatering men precis som rukbriken lyder så har jag haft fullt upp idag!
Men nu är jag hemma i lugn och ro. Snart ska vi förvandla huset till ett julhus, yaaaay! Sen blir det glögg (alkoholfritt såklart!) och lussebullar, mumsigt!

I skrivande stund ser jag på när min kära pojkvän gör rent pumpen till våra sköldpaddor. Ja, vi har fått två bebisar! Vi är mycket lyckliga föräldrar trots att dom väcker oss tidigt på morgonen. 
 
Men nu ska jag rusa! Vi ska börja pynta. Glad första advent!

 
Hur firar ni?



Julinspo!
Publicerat den