Halloweenfix!
Publicerat den

 
 
 



♥ Dag 5 – Det bästa som finns
Publicerat den

 
Det är bland det absolut bästa jag vet. Alla borde ha en (eller flera) riktigt riktigt bra vänner. Sån(a) som man kan fly till, skratta med, gråta med, busa med och göra allt annat med! Som lyssnar på allt, som alltid finns där. I nöd och i lust, skulle man kunna säga. 
Viktigt är dock att; "ge och ta". Behandla din vän som du vill att hen ska behandla dig. Hur viktigt som helst.
Jag har den lyckan att ha såna här vänner. Och jag älskar dom, och nu vet ni ju vilka dom är!
 
 
Jag älskar känslan jag får när en superbäst låt spelas på HÖG volym, i ett mysmörkt rum fullt med gladgalna människor, och bara släppa loss!
Jag älskar att skita i om någon ser.
Jag älskar att det känns så bra att allt annat försvinner och man har bara kul kul kul!
Såhär kul har jag haft många gånger och jag att det ska bli ännu fler! 
Jag tänker aldrig sluta älska att göra det här.
Jag tänker aldrig sluta göra det.
Man blir aldrig för gammal för att ha kul.
 
 


Jag tycker såklart om mer saker, men dom där två är fan bäst. Den första inkluderar så mycket.
Men här är några fler saker jag älskar:

 ¤ Resa
¤ Hångla
¤ Sova
¤ Skapa
¤ Sminka
¤ Kläder/ mode
¤ Äta det jag tycker är gott
¤ Skratta
¤ Rita 
¤ Livet

 
 
 



♥ Dag 4 – Min familj
Publicerat den

Familjen för mig betyder allt. Jag tycker att man ska ta vara på sin familj, vad den än består av. Familjen kommer alltid att finnas där, kommer alltid att stå kvar. I vått och torrt, genom eld och vatten. Och jag för dom. Dom är det finaste jag har.
Te amo mi familia.
 



♥ Dag 3 – Något jag saknar
Publicerat den




♥ Dag 2 - Mina bästa vänner
Publicerat den

 
Idag ska jag alltså berätta om mina bästa vänner. Dessa personer byter hur mycket som helst för mig, typ allt och jag vore ingenting utan dom. Eller jo, men jag vore väldigt väldig tom. Observera även att dessa personer är mina absolut bästa vänner. Jag har fler som verkligen står mig nära, men dom här är dom absoluta.
Jag tar dom en och en uton någon speciell ordning.
Enjoy.
 
 
Min fina fina fina vän. Det är obeskrivligt hur mycket jag älskar den här tjejen. 
Vi är varandras motsatser, verkligen. Men ändå så är vi bästa vänner. Vi har faktiskt aldrig bråkat, för vi har aldrig behövt. Vi löser saker ändå utan bråk och vi förstår varandra på en nivå som jag inte kan med någon annan. 
Telepati? Ingen aning, men någon extra connection är det iallafall. 
Anyway, jag älskar dig över hela mitt hjärta och du är BÄST!
 
 
 
Min pojkvän, min bästa vän och min vapendragare. 
Vi har varit med om så jävla mycket och ändå står vi kvar. Ibland så har jag tillochmed trott att "nej, nu är det slut på det här. Det kommer inte gå," men på något sätt så har vi alltid lyckats ta oss upp tillsammans.
Jag älskar dig och jag tror på oss. 
 
 
Mandis Mandis... Vart ska jag börja? Du är vårt gäng alldeles egna yrväder och jag älskar att du är så! Du är så rolig att vara med och en sån himla fin person. Jag är så himla glad över att du är en av mina bästa vänner!
I LOVE YOU 
 
Du är den i vårt gäng jag är mest lik, tycker jag. Men det är ingenting dåligt, för vi har också hur kul som helst tillsammans! Du är en underbar person och jag är jätteglad över att ha dig som vän. 
ÄLSKAR DIG SÖTNOS
 
Min söta knäppis. Du är så tokig och det är underbart! Jag älskar personer som du, jag älskar dig! Vi har massa roliga minnen tillsammans (allihopa) redan och många fler komma skall! 
TE AMO
 



♥ Dag 1 - Presentation av mig själv
Publicerat den

 
Bra med mig: 
envis, social, ödmjuk, snäll, rolig, har humor, kärleksfull, hjälpsam, smart, glad, fantasifull och kreativ.
 
Behöver en vän hjälp så finns jag alltid där, jag prioriterar andra först, oftast. Jag är för det mesta glad och försöker alltid att liva upp en tråkig stämning eller prata med någon som sitter tyst. Jag älskar att träffa nytt folk och höra deras historier och åsikter. Jag är väldigt öppen för andra åsikter och tankar men håller hårt om mina egna. Dock kan jag lätt inspireras av andra och jag har även lätt att se saker från andra perspektiv än mitt eget.
Om ni undrar hur jag är att umgås med så hänvisar jag er att fråga någon av mina vänner, haha. Men personligen så tycker jag nog att jag säkert är ganska så rolig och påhittig. Jag är också mycket rastlös vilket resulterar i att jag ofta vill hitta på saker. Men även jag har dagar då jag verkligen inte känner för någonting. 
I överlag har jag mycket energi, men jag har perioder då jag gräver ner mig i en grop och bara gör det jag måste. Men i de flesta fall går det över snabbt! 

 
Jag är även en väldigt kreativ person och jag älskar att pyssla och skapa! Jag tycker om att ta någonting gammalt och göra det till en ny grej som jag gärna använder varje dag. 
Och jag älskar även att uttrycka mig i kläder och stil. Det är väldigt viktigt för mig att jag bär kläder som jag trivs i men samtidigt är snyggt. 
NOTE TO SELF: Bli bättre på outfitbilder.
 

Jag ÄLSKAR linjen jag går --> Stylist. 
Den är som gjord för mig. Vi får hålla på med makeup, naglar, kläder, stil, stilhistoria, färger och former osv osv! Detta älskar jag, det är så himla roligt att hålla på med saker som dessa. Det är verkligen min grej! 
 
 
Dåligt om mig:
Hett temperament, långvarit arg, starka åsikter, rastlös, envis, kan vara en riktig bitch.
 
Blir jag arg eller irriterad på någon så låter jag den personen veta det och jag är inte rädd för att säga vad jag tycker, men jag vet när det är bättre att bita sig i tungan. Oftast iallafall. 
Men ogillar jag någon så krävs det mycket för att jag ska ändra mina åsikter om den personen, ofta så går det inte. Har den gjort något som satt spår i mig så har den det.
Där kan jag dock bli lite överraskad på mig själv, för jag har förlåtit människor som har skadat mig riktigt rejält men jag kan inte göra det med någon som har jag gjort något mindre allvarligt... Varför vet jag inte ritkigt, jag ogillar kanske den sista personen för mycket helt enkelt.
 
Jag skrev även rastlös och envis här, för det finns ju två sidor av det hela. Ibland är  det bra att kunna ta det lugnt och varva ner lite och ibland så måste jag faktiskt ge mig. Fast jag inte vill.
En annan sak jag har väldigt svårt med det är att säga förlåt. Jag är fakiskt riktigt dålig på det, när det verkligen gäller. Fast jag vet att jag har gjort något fel så kan jag inte med att svälja min stolthet ibland, men för det mesta så gör jag det tillslut iallafall!
 
 
Är det någonting mer ni vill veta så är det bara att fråga! 
Puss lovies!



Let's try again!
Publicerat den

Jag satt och bläddrade bak i mitt arkiv här på bloggen och hittade listan jag aldrig gjorde klart. Så jag tänkte ge mig på't igen! Men jag kan inte lova att det blir varje dag, men jag ska försöka så gott jag kan! 
Här är den iallafall:
 
♥ Dag 1 - Presentation av mig själv
♥ Dag 2 - Mina bästa vänner
♥ Dag 3 – Något jag saknar
♥ Dag 4 – Min familj
♥ Dag 5 – Det bästa som finns
♥ Dag 6 – Min dag i detalj
♥ Dag 7 – Min garderob
♥ Dag 8 – Min favoritplats
♥ Dag 9 – Mina favoritskor
♥ Dag 10 – Den frisyr jag trivs bäst i
♥ Dag 11 – Tre favorit låtar
♥ Dag 12 – Mina rädslor
♥ Dag 13 – Min favoritårstid
♥ Dag 14 – Mina brister
♥ Dag 15 – Om min utbildning
♥ Dag 16 – Framtidsdrömmar
♥ Dag 17 – Hur jag håller mig i form & hälsosam (läs: försöker)
♥ Dag 18 – 10 saker jag tycker om



Halloweentips: Fairy ♥
Publicerat den




Instagram
Publicerat den

 
 
Nu testade jag blogg.ses nya app! Gillar den! Jag är ju mycket mer flitig på instagram än här tyvärr. 
Kort bakgrund bakom bilderna:
1. Det är ju jag, förstås. Helt ny, knäppte den idag!
2. Också knäppt idag, snösnösnööö! Jag ÄLSKAR 
3. Igår kväll när jag gjorde halva min pojkvän gammal. Tips från den här tjejen.
4. Örhängen och halsband jag fick av min prins, älskar dom. Älskar han.
5. Min lilla ängel
6. Julklapps inpackning! Christmas feelings....
7. En tårta jag bakade till bästa vän, gooott
8. I torsdags när jag arbetade på MUS här i Gävle
9. Sist men inte minst, en klassisk matbild. När min prins bjöd mig på Mezopotamya här i stan, som förövrigt är min favvoresturang!
 
FÖLJ MIG VETTJA: @SamyiiSandert



Halloweentips!
Publicerat den

Nu är det snart halloween, och jag är överlycklig! Jag älskar halloween! 
Hoppas ni ska på någon halloweenfest. Själv ska jag på två stycken, en på fredag och sen en på lördag! Men jag klagar inte, dubbelt kul!
Jag tänkte iallafall ge er lite tips på vad ni kan vara, om ni inte kommer på någonting själva :) det blir tyvärr bara collage jag har gjort (än så länge) då jag inte har någon bra kamera att foto med tyvärr. Annars hade jag mer än gärna visat er när jag gjort sminkningarna själv! 
Men här har ni första: VAMPYR!
 




Happy Birthday
Publicerat den

Idag är det inte en vanlig  tisag, utan idag fyller min bästa vän Elin år! Tänkte inte skriva så mycket, lägger upp massa bilder istället. VARNING: Gamla bilder! Men ack så roliga! Minnen minnen...
 
Jag älskar dig raring, du är BÄST! Hoppas du får en fin födelsedag! <3
BILDBOMB!!!!!
 
 
 
 
 
Det här var nog mitt längsta inlägg någonsin!  
Kanske inte så roligt för er attt se,  men hur kul som helst för mig och förhoppningsvis dom andra att blicka tillbaka! Älskar er tjejer!



We can stay strong together. This is what friends are for.
Publicerat den

Hej på er mina fina! Sitter i skolan just nu med mina fina vänner. Vi har fått en hel del gjort och jag skrev nyss en lista på det jag har kvar. Det är så himla underbart att se att den listan har krympt. L.Y.C.K.L.I.G. 
Nyss var vi tjejer och mätte oss och jag är bara 164 cm lång! Kortast av oss alla! Jag har nog krympt tror jag... 
Hur lång är ni kära vänner? Någon mer som är kort som jag? 
 

Idag ska jag stanna kvar i skolan och få information om ett öppet hus och plugga lite mer. Jag måste få bort mer saker från listan! Sen ska jag ut på pw i eftermiddag! Skönt.
Här har ni lite motivation härifrån.
 
 
 
Update: Kan personen som skrev en anonym kommentar på det här inlägget skríva till mig och säga vem du är. Tack på förhand :*



Dagen blir vad du gör den till. Le till dig själv i spegeln på morgonen så börjar du iallafall bra.
Publicerat den

Idag var det en ganska bra dag. Trots att jag inte fick mycket sömn inatt så lyckades jag ändå göra mig själv nöjd i skolan idag. Dock så höll jag på att somna under svenskalektionen, vilket inte var så bra. Men idag har jag rensat bort några stenar som tynger mig, så det känns jätteskönt!
Efter skolan träffade jag på Svanis och en kompis till oss, älskling agerade påsbärare när vär vän shoppade. Haha, han är nästan lika tokig som mig när det kommer till shopping! Vi tog en promenad från söder så liet motion har jag fått idag också, trots det kassa vädret. 
 
Just nu är min prins på Tempo och handlar lite, onyttigt snacks åt sig själv och jag beställde vaniljglass och mango, kiwi och banan. Fy vad gott det ska bli med lite frukt!
Och för att göra er ännu mer hungriga, här kommer lite nyttig inspo!
 
 
Ha en skön kväll allesammans, kom ihåg kvällsfika! 
 



Hårlektion - Fantasy
Publicerat den

 
 
 
 



Queen of hearts
Publicerat den

 
Mitt sluresultat på fantasymakeupen!
Vad tycker ni?



Life is sometimes very hard to live.
Publicerat den

Jag tänkte dela med mig lite av hur det är just nu i mitt liv. För jag suger på att blogga och det finns en "anledning" bakom det. Tänkte att ni skulle få veta lite hur det står till.
 
 
Ni känner säkert igen er, i att livet kan vara väldigt messy ibland. Det är det för mig just nu. Jag vet inte riktigt vart jag står eller vad jag ska göra. Vilka beslut jag ska ta, vilken väg jag ska välja eller vad som kommer hända. Just nu försöker jag att ta dagen som den kommer, jag har iallafall bestämt mig för att göra det i fortsättningen. Söndag idag, den här veckan som har varit har varit den längsta och mest bergochdaliga veckan jag upplevt på länge. Mina känslor har varit upp och ner och hit och dit och jag har ändrat mig från att ena sekunden vara helt säker på en sak till att nästa inte våga göra det och börja tänka efter och inte vara så säker längre. Jag tänker hela tiden, men jag kommer aldrig fram till något. Jag blir galen på det. 
Det är mitt liv, jag ska bestämma över det. Det är jag som ska vara lycklig, det är mig det handlar om. Jag vet allt det där, men det gör det inte enklare. Jag skulle inte kunna berätta vad det handlar om ens om jag ville det, för jag kan inte sätta fingret på det själv. Inte det stora hela i sig. Dra helt enkelt bara slutsatsen om att jag är en mycket förvirrad och vilse liten flicka just nu. Jag är inte den som alla säger att jag är, stark, tålig, modig och allt det där. Det är det sista jag är. Jag är rädd från och till, orolig, för jag vet inte vart det här kommer att sluta någonstans. Hur mår jag i jul? Nyårsafton? Hur ser mitt liv ut då? Vad har hänt då? För ett tag sen visste jag precis hur jag ville ha det, och då skulle det tamigfan bli så också, men nu vet jag ingenting.
Jag får se vad som händer imorgon.



Sequin
Publicerat den




Fantasy
Publicerat den

Hej vänner! Imorgon har jag makeuplektion och då har vi i uppgift att skissa ner en fantasymakeup och imorgon ska vi göra den! Jag har länge funderat och funderat vad jag ska göra men till slut så kom jag på det, nu ikväll! Så klar i tid blev den iallafall, haha. Vad det blir berättar jag inte nu men jag slängde ihop en moodboard, en ganska uppenbar sådan så ni fattar nog vad jag inspirerats av iallafall. Bilder kommer upp imorgon! Hoppas den blir lika bra som jag det jag har i huvudet. Puss!
 




Inspiration ||
Publicerat den

 
Som ni kanske har märkt så har jag gjort en ny kategori som heter "By me", där lägger jag in bilder som denna. Gillar ni?



Inspiration
Publicerat den