Shoppat, nu känns det bättre
Publicerat den

Idag skulle jag och Simon ner till stan på förmiddagen för att göra ett simpelt ärende. Men då visade det sig att våran lön hade kommit in så då blev det att shoppa lite. Vi stannade hela dagen, haha! 
Hem har jag med mig tre par trosor, ett par byxor, tre par skor och en bh.
Bilderna suger, men jag älskar mina nya grejer!



Vackert
Publicerat den

Här snackar vi konst! Det här är så himla snyggt så jag dör! 
Vad tycker ni?



Myshelg
Publicerat den

Hej finisar! Var ett tag sen jag skrev, men jag har kännt att det varit skönt att bara strunta i det ett tag. Men nu är jag igång igen! (Hoppas jag, haha.) 
Den här helgen har varit mysig, jag har haft en myskväll med min bästa vän, jag har åkt skridskor med både henne och min älskade och bara slappat! Helt underbart faktiskt. Nu har jag och min Simon städat rummet och det känns alldeles jätteskönt att det är fint och fräscht igen! Fast vi var nära på att elda ner hela huset, haha! Nej, men det gick bra :)
Nu ska jag snart gå ner och duscha och sen blir det bedtime!! Hur skönt som helst, vill verkligen vara uvilad imorgon och reda för en helt ny vecka! Faktiskt den sista innan sportlovet, hur motiverad blir man inte då då? Ska ge järnet nu den sista veckan. Så att jag kan gå på sportlov och känna att jag förtjänar det! Så jag ska komma ihåg att plocka fram kläder tills imorgon också, så kan jag sova ut lite längre :) Smink behöver jag inte oroa mig för heller, jag har varit sminkfri ett tag nu och tänker fortsätta så. Det är verkligen jätteskönt.
Testa det tjejer, om ni inte redan gjort det!
Nu blev det mycket text. Så jag lägger upp några bilder också, bambi på hal is! 
Ha en underbar söndag och hoppas att eran vecka blir fin, puss och kram!



Min framtida bil!
Publicerat den




Morgonlyx med min andra halva ♥
Publicerat den

Jag och min älskling gick upp extra tidigt idag för att hinna ha lite tid för varandra såhär på morgonen. Vi tog upp och åt lite av kladdkakan jag gjorde igår. Den blev inge bra alls, den smakade gott men det var inte kladdkaka. Snarare en brun sockerkaka :( NOTE TO SELF: Baka aldrig kladdkaka på bakplåtspapper.
Det var iallafall jättemysigt och snart ska vi börja göra oss i ordning. Simon fick sin present nu på morgonen och han tyckte om den! :) Efter skolan ska jag få någonting av honom, spännande... Sen hade vi tänkt gå på bio lite senare och ikväll blir det myspys 

Önskar er alla en glad alla hjärtans dag! Gör någon glad idag
Vi hörs senare!











Vilket underbart väder!
Publicerat den

Som rubriken lyder: vilket underbart fint väder det var idag! Haha, jag och min Simon kunde ge och hålla handen utan att frysa sönder! Nu är våren påväg på riktigt känns det som!
Jag får sån otrolig energi av solen!

Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt med bad, ansiktsmask, hårinpackning och skön musik. Känner att jag behöver varva ner lite inför den kommande veckan. Jag ska verkligen ge järnet nu och tänker inte lata. Fy vad taggad jag är!
Här kommer lite bilder från idag:



12/2 2012
Publicerat den

Hej alla fina!
Det verkar inte bättre än att jag tog en bloggpaus helt utan förvarning. Men jag måste erkänna att det var riktigt skönt. 1 veckas tid och det har skett en del förändringar i min vardag.
- Jag har börjat sola, och tänker fortsätta göra det. Torsdagar och söndagar, here I come! Jag känner att det verkligen är någonting som jag behöver. Det är så himla skönt att bara ligga där i 12 minuter och känna hir fridfullt det kan vara. Jag slappnar så sällan av, så nu blir det ändring på det!
- I samband med min första solning så öppnades mina ögon ännu mer. Jag fick en inblick i hur mycket folk (jag) stoppar i mig varje dag! Tack vare fina Ullis som berättade för mig, så är jag påväg in i ett mycket hälsosammare liv! Jag laddade ner en app som heter ShapeUp Club. Jag tycker att den är jättebra so far! Började igår och nu ska jag fortsätta tills jag märker skillnad. Känner mig jättepeppad! Om du läser Ullis, så tack till dig! Annars skulle jag fortsatt leva i min lilla ohälsosamma bubbla.
(Bilder från google, inte mina enga.)
- Och för att jag just nu är så peppad som jag är så ska jag passa på att börja träna nu också! Jag började liite smått igår då jag valde att gå istället för att ta mig fram på ett snabbare sätt. Men idag börjar allvaret, jag ska vänta på att min fina pojkvän vaknar och sen ska jag dra med honom ut på en lång promenad! Det är ju faktiskt riktigt fint väder ute idag. Men vilket är bäst? Att gå före eller efter frukost?
Fortsättningsvis så ska jag försöka hinna med en långpromenad varje dag, samt några eftermiddagsövningar (styrketräning). Och förhoppningsvis så ska jag börja dansa Zumba också! Så otroligt roligt och superbra träning!
Och vid närmare eftertanke så är en av de första sakerna jag ska göra att städa vårt rum! Det stinker fan ohälsa här inne! Det var ju städat för några dagar sen. Känner ni igen er?
Nu ska jag få upp honom och sen kör jag igång!
Puss och kram, skriver mer sen!



Min bästa vän, älskar dig föralltid
Publicerat den

Häromdagen var jag med min älskade vän Sofia. Vi hade inte träffats på tre veckor! TRE veckor!! Det är för lång tid utan henne. Jag märker nu hur fort tiden egentligen går. Jag får ångest ibland och tänker att om tiden fortsätter att gå såhär fort så är mitt liv snart över. Jag tänker på att jag verkligen borde ta vara på tiden som är, för den kommer aldrig att komma tillbaka. Det är så himla mycket som jag vill göra, men tiden verkar inte räcka till. Jag får skjuta upp saker mer och mer numera. Jag ska verkligen gå in för att ändra på det här nu. Jag vill inte slösa bort dyrbara ögonblick.
Jag var iallafall hos Sofia och vi pratade, lagade mat och skrattade! Jag kände verkligen att en långkväll med henne behöves. Jag har saknat henne så himla mycket! Vi satt och pratade oss tillbaka till gamla minnen och insåg hur mycket vi båda har förändrats. Haha, jag kommer aldrig i livet glömma hennes första tanke om mig!:
"Samyi har bruna ögon, tror jag. Det är svårt att se under allt smink."
Hahaha! Som vi skrattade! Jag var inne i min "emoperiod" då vi träffades, jag sminkade mig jättemycket då och mitt hår var aldrig samma som dagen innan. Även fast vi inte pratade så mycket i början så har vi ändå roliga minnen att skratta tillsammans åt nu i efterhand! Det är intressant hur första intrycken kan vara så fel men samtidigt så rätt.
Jag testade iallafall en håruppsätting på henne. Och fy farao vad ont jag hade i fingrarna efter det! Men hon fick ett vackert svall fullt med volym!
Här har ni resultatet:
Utan blixt.
Med blixt:



omgjord!
Publicerat den

Nu har jag gjort om väskan jag köpte, jag gillar den mycket mer nu. Kommer jag att använda flitigt i sommar! Jag använde mig av fjädrar från en hobbybutik i stan och pärlor som jag hade hemma. Hjärtana köpte jag också på hobbybutiken!
Såhär blev den iallafall!
Vad tycks?