Snart så
Publicerat den

Sitter här uppe på rummet. Det är mindre än en timme kvar på 2011. Det känns väldigt knäppt att det redan har gått ett till år. Men samtidigt så känns det bra. Ett nytt år, nya möjligheter. Så tänker jag varje år. Men sen tänker jag att Nej, det blev inte som jag ville. Men sen funderar jag lite på det, forskar runt i minnen... och inser att det faktiskt har blivit förändringar. Jag som person har förändrats otroligt mycket sedan 2010. Jag har ändrat mitt tankesätt en del, jag har klarat av att ta mig upp ur djupa hål, jag har skapat nya bekantkretsar och jag har testat på mycket nytt. Jag är faktiskt nöjd med året. Självklart kunde det ha varit bättre där och bättre där, men det går alltid att göra det bättre. Och jag känner att istället för att sitta och säga så så tänker jag att jag är nöjd och jag accepterar och har kommit över saker som hänt. Det har bara gjort mig starkare och jag känner av det. Jag har lärt känna mig själv ännu bättre detta år.
Men jag lär mig av mina misstag och dom ska jag ju inte behöva göra om 2012. Det året ska bli ännu bättre! Jag vet ännu bättre nu vad jag klarar av och vad som är mina brister. Därför ska jag då koncentrera mig på saker som jag vet att jag mår bra av. Och jag lovar mig sjäv att inte vara lat. Då menar jag inte bara den sortens lathet då man ligger i en soffa en hel dag utan att göra annat än att äta och besöka toaletten. Utan den sortens lathet då man vet att "detdär borde jag göra, men...". Jag tänker INTE skjuta upp saker som jag kan göra då. Och jag ska lära mig att prioritera tiden bättre. Som tex att jag sitter på fejjan och glor runt på bloggar då jag egentligen har tid för att plugga. Sånt ska jag undvika. Jag vet ju hur stolt och bra man känner sig efteråt. Jag älskar den känslan, av lättnad. 
Jag tänker också, som sagt, hitta en träningsform som jag gillar. För det är en till känsla jag älskar. När man kliver ut ur duschen, ren och fräsch, efter ett hårt pass träning. I mitt fall skulle ju det bästa vara Zumba, som jag också redan har sagt. Jag har testat på det några gånger och varje gång så känner jag verkligen hur kul det är! Jag har ju latino i blodet från min mamma och dansen flyter i mina ådror eller hur man säger. Min mamma dansade, min moster och mormor dansade. Till och med min pappa dansade. Då känner man ju kanske någon sorts press, men jag testade på det och det var skitkul! Ännu roligare är det ju när man kan dansen och inte bara följer med (utan framgång oftast). Men börjar jag träna regelbundet så sitter det nog efter ett tag! 
Sen lovar jag mig själv andra saker ang. skolan, hälsan, mitt sociala jag, ordning och reda, vänskap och kärlek, mitt humör och fler saker som jag själv vet om. (Det som är viktigast ju.) 

Nu är det bara en halvtimme kvar av året. Och jag har suttit här och skrivit värsta peptalken som få vill läsa. Varför? Jag mår själv bättre av det märker jag.
Den här kvällen som började som en katastrof, vanliga tjejproblem då man inte trivs i sin klädsel, håret vill inte som jag vill osv osv. Jag grät skitmycket för typ 3 timmar sen. Men nu känns det bra och jag är taggad.

Iochmed detta inlägg säger jag hejdå till 2011 och välkomnar 2012. Det ska bli ett bra år!

En glad bild på mig och bästis från i somras <3



Gott nytt år igen!
Publicerat den

Jag tänkte bara slänga in ett Gott nytt år nu innan jag beger mig! 
Ha det underbart och gör 2011s sista timmar underbara och värda att minnas! 

Kram på er alla!
ursäkta minen



Godingar
Publicerat den

Här är några av sakerna som är påväg hem till mig. Två av skorna har jag redan visat. Men inte resten, och sen är det ju en del som jag inte har kort på men det kommer sen när jag har fått hem det :)
Sen har jag beställt hem massa smink, men det tar jag kort på och lägger upp när det har kommit.
Jag har även beställt hem saker från Melba, som jag inte heller har kort på. Men det kommer sen det med.

Vad tycker ni? Fint va :)



Nytt år, ny start
Publicerat den

Helt otroligt att det har gått ett år till! Jag tycker att tiden går hur fort som helst nu. Men tänker jag tillbaka så kommer jag på att jag har hunnit med en hel del också! 
Det här har varit ett bra år. Och jag ska göra så att nästa år ska bli ännu bättre! 

Jag har, som dom flesta andra, nyårslöften.
- Jag ska börja att träna, hitta en träningsform som jag tycker om. Jag funderar på Zumba. Jag har testat på det några gånger och det är hur kul som helst!
- Jag tänker lova mig själv att bli bättre på att spara pengar! Jag tänker inte åka till Chile fattig :)
- Jag lovar mig själv att bli bättre på att hålla ordning på mina saker.
- Jag ska bli ännu mer social och öppen än vad jag har varit i år.
Det blir säkert fler nyårslöften, men i sånna fall uppdaterar jag er! ;)
I nästa inlägg täntke jag lägga upp bilder på alla saker som jag har beställt. (Allt jag har bilder på vill säga.)
Efter det måste jag fixa mig, släkt och vänner kommer över för lite förtidsfirande :) Sen blir det mer ikväll. Vi var nyss och köpte lite fyrverkerier och sånt som vi ska smälla sen. 
Men det kommer bli kallt för mig! Siktar ju på barbent ikväll. Aja får väl byta om då vi ska ut :) blir ju att vara inne mestadels av kvällen. Tänker dansa in det nya året!
Ha det superbra! Puss o kram och GOTT NYTT ÅR! Ta det försiktigt ikväll! :D



ADVICEEEE!
Publicerat den

Hej igen, nu känner jag verkligen hur jag spammar bloggen, men det är väl ändå bra.
Nu behöver jag råd. Jag har köpt massa saker nu och har egentligen inte pengar till att lägga ut nå mer. Men det finns dom här skorna från H&M som jag VERKLIGEN VERKLIGEN tycker om! Och dom kostar bara 149:-. En sån sjukt billig och irriterande summa när man inte har råd... Men jag undrar, ska jag köpa dom iallafall? Jag gillar ju dom verkligen jättemycket. Och jag kommer ångra mig om jag inte köper dom... 
Haha, nu sitter jag och ger mig svar i frågan. Men jag känner att jag behöver lite tips utifrån. 
Ska jag eller ska jag inte?
Dom är verkligen hur fina som helst. Inte ofta jag blir kär i någonting såhär. Tänk vad fint i sommar!



Chips, film och vin
Publicerat den

Hej igen! 
Har lite myskväll med min karl och bästis! Vi dricker vin (alkoholfitt såklart), äter chips och kollar på filmen Old Dogs, har ni sett den? Hur bra som helst! Jag kommer aldrig kunna tröttna på den känns det som! :D 

Jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg, nu taggar vi inför Nightmare Before Christmas, också en riktigt bra film! Puss och kram på er!
Min fina vän när vi gjorde en photoshoot för inte så länge sen. Vi gör det ibland, hon kommer och blir stylad och så knäpper vi kort! Fler såna bilder kommer sen :)



RUBRIK
Publicerat den

Hej alla fina! 
En bra dag idag. Söta Anna kom som sagt och fixade sina naglar och nu inväntar jag Sofia, pizzabak! 
Min fina prins ligger uppe och glor på film, latisen! Men under tiden jag väntar så beställde jag hem ett till par skor, superfina och fräscha  till sommaren! Tänkte ta med dom till Chile, hoppas dom är lika sköna att gå i som dom ser ut!
Hur snygga som helst! Och jag som är helt såld på leopardmönster, skitsnyggt.
Jag tänkte lägga upp bilder på sakerna som jag har beställt, men det kommer lite senare! :)

Men nu är finisen här så nu ska vi baka pizza! POK :D



Fail
Publicerat den

Hejhej, jag satt och skrev ett långt inlägg igår kväll och så plötsligt dog min dator och jag bara orkade inte att skriva om allting då. Så jag gör det nu istället.
En av sakerna jag berättade om var att jag har beställt hem lite smink och saker från Nelly och H&M's webbshop :) Så himla kul att ha såna saker att se fram emot :) Men även fast all rea överallt så har jag inte hittat en klänning till nyår! Dock så har jag en hemma, men jag vill hellre ha någon annan. Men det verkar som om det får bli den iallafall. Den är ju ingen katastrof, men ändå. Min lillasyster har fått en glitterklänning uppsydd, jättefin! Så jag kommer känna mig lite blek bredvid henne! Haha, men that´s life :)

Nu sitter jag här hemma med en liten kissemiss i mitt knä och en annan snarkandes bredvid mig. Har lite tid att döda :) 
Imorgon kommer söta Anna och ska få nyårsnaglar gjorda, kommer jag ihåg så knäpper jag självklart kort! Senare på dagen kommer Sofia och då ska vi laga pizza och sen på kvällen så blir det filmmys med henne och min älskling!
Nej nu ska jag kika runt lite till på kläder! Ha det underbart så hörs vi! 
POK



en av mina många drömmar jag vill uppfylla här i livet
Publicerat den

Hej alla! Jag vet att jag är superdålig på att uppdatera, men jag försöker bli bättre på det.
Här sitter jag iallafall, vid fönstret och tittar ut över....hus. Utsikten som förr var så vacker från min balkong/fönster är nu förstörd pga av massa hus som står där nu. Förr var det en vacker liten skog och djur som sprang överallt. Men sen köpte någon marken där och byggde massa hus. Och varför undrar jag. Pengabegär är min första gissning. Okej, visst. Jag överdriver lite. Hur fult som helst är det ju inte. En liten del av skogen finns ju kvar, men jag ser ju motorvägen nu! :( 
Jag saknar bara naturen som fanns där, har så himla många minnen därifrån.
Men nu till saken!

När jag vaknade imorse så låg jag där utan att öppna ögonen och bara drömde. Vi ska ju åka till Chile nästa december och jag är så himla förväntansfull! När jag låg där imorse så tänkte jag på fattigdomen som finns där och hur jag ska hantera den. Jag är så sjukt känslig och någon kommer att få hålla i mina pengar för annars kommer jag att ge barnen där allt jag har. Och det är ingen bra idé eftersom många av dom skulle använda pengarna till saker som bara skulle göra så att dom mår sämre. 
Men jag vill verkligen göra någonting för dom. Så jag låg där och tänkte på massa saker som jag skulle kunna göra. Och eftersom det är jul så tänkte jag att jag skulle köpa massvis med små saker som jag kan slå in till fina små presenter och så ska jag fråga min gudfar om han vill klä ut sig till en tomte och sitta där med sin säck och dela ut alla små presenter till barnen. Och under tiden dom står i kö så får någon annan gå runt och dela ut pepparkakor och saft. Min gudmor är sångerska och jag tror att hon gärna ställer upp och underhåller för barnen. Jag vill göra det här till någonting barnen aldrig kommer att glömma! Men jag vet att det också är en stor risk... det kan nog lätt hända att det blir kaos och alla barnen springer på gudfar för att ta alla julklappar eller att någonting annat händer. Jag tänker iallafall prata med vemdetnuär som man ska prata med om man vill ställa upp och göra någonting sånt här så att inte polisen kommer och är sur. Men sen ska jag även ha någon sorts säkerhet där också, abslolut inte poliser eller någonting liknande, för då blir nog barnen rädda och vågar inte gå fram. 
Jag har många planer inför det här och jag tänker fortsätta planera tills det verkligen är PERFEKT.
Dom små barnen har också rätt att fira jul och få känna glädjen i att få en liten present full med kärlek.
Jag vill verkligen göra det här, och det ska jag!
Bild från google.
Puss och kram på er! Vi hörs senare!



God jul på er alla!
Publicerat den

God jul allihopa! ha en underbar kväll och le och va glada! 
Hinner inte skriva nå mycket alls nu för nu bär det av neråt! 
Hur mysigt som helst. 
puss på er alla fina och god jul!



Snösnösnööö!
Publicerat den

Nu är det tamigfan jul på lördag! Sinnessjukt roligt, jag är så taggad! 
Jag har inte haft någon riktig julkänsla, men i söndags så var vi och åt julbord och efter det så snöade det jättevackert ute och då fattade jag att shit det är snart jul! 
För mig är det verkligen en av de absolut bästa högtiderna, älskar julen jättemycket! 

Men än så är jag inte ledig. Dock är jag äntligen klar med det jag hade i Styling. Det enda jag har kvar nu är en svenskauppgift om 1600 till 1800-talet och ett matteprov jag antagligen inte kommer att klara... Men jag har tid att ta igen det när vi börjar skolan igen efter jul. Tur det.
Här är lite bilder från middagen, fan vad flummiga vi var! Plugg kallar.



Massa plugg men snart är det lov!
Publicerat den

Hej alla fina, här sitter jag mätt och belåten och ska ge mig på det sista plugget innan vi slutar skolan. 
Jag är så sjukt nervös inför mina betyg. Känns som att jag iallafall har klarat mig i allt utom matte. Fast det kan jag förhoppningsvis rädda innan vi slutar. För det skulle vara bra skönt att slippa matte nästa år... Pluggapluggaplugga alltså!
Jag kan verkligen inte fatta att det är jul om typ 4 dagar. Det har gått så sjukt fort så att det inte är sant. Men jag är sjukt taggad. Jag ÄLSKAR julen! Visst är den underbar?
Fast tomten är ju lite läskig.
Nej nu måste jag plugga! Puss <3



Attitude
Publicerat den

Sitter här i skolan och väntar på att börja engelskalektion. Jag har nyss gjort matteprov och herregud vad dåligt det gick. Jag är nere i den där degen igen då jag inte fattar någonting, matte är verkligen inte min grej! Men jag ska kämpa nu på slutet för att få ett E iallafall. Det nöjer jag mig med, absolut!
Så nu har jag bara en lektion kvar och sen ska jag sminka lärarna och fixa deras hår. Kommer bli intressant :)

Skriver mer ikväll! 
Förresten, här är några bilder från Attitudemässan! :D

















och så avslutar jag med en bild på mig och söta Foki. Haha jag ser starstruck ut! Men det var jag ju inte :)




Det finns dom som stannar tiden, det är inte bara attityd
Publicerat den

"Dina sånger har jag sjungit och dina drömmar har jag drömt. 
Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt."


Lars Winnerbäcks låtar får mig alltid så lugn och får mig verkligen att börja tänka. På typ allt möjlilgt, alla tankar väcks till liv. Även bloggen, haha. Jag har inte bloggat på jättelänge. Men jag ska försöka att få det till ett nyårslöfte, att blogga mer. 
Jag ska snart beställa hem massa smink så det kommer bli garanterat fler bilder på olika sminkningar och håruppsättningar och såna saker :)

Just nu tar jag det lugnt hemma ensam. Min karl är iväg på killkväll på Åkrogen. Men jag kan ju ha trevligt själv ändå. När jag tänker på saken så är jag nästan aldrig själv. Det är ytterst sällan. Faktum är att jag helst inte är själv, jag trivs mycket hellre med folk runt omkring mig, åtmindstånde någon. Men ibland så, ibland är det riktigt skönt! Som just nu tillexempel. 
Jag märker att jag har väldigt mycket att tänka på. Massa saker som jag har gömt någonstans för att ta upp senare. Men det där senare kommer nästan aldrig. Därför är det så skönt att vara själv och ta det lugnt nu.

Och vad är inte bättre än en nyduschad och fräsch kropp, tända ljus och Lars Winnerbäck? :)

Blir nog ett till inlägg senare, men det får vi se. Ha en underbar kväll! Det tänker jag ha.


jag och sötTessan på Gina för ett tag sen <3



Utvecklingssamtal och motivation
Publicerat den

Det är sjukt vad tiden går fort! Jag fattar inte vart den tar vägen. Nyss satt jag på utvecklingssamtal och tittade över allt vi har hunnit göra, vi har ju hunnit gått en halv termin redan! Det känns som att vi började igår!
Men jag har verkligen haft jätteroligt och jag är så glad att jag valde den här linjen. Jag har en underbar klass och underbara vänner. Klart att det kan bli problem ibland och man börjar bråka, men det viktigaste är ju att man löser det.

Tänkte lägga upp lite bilder från skolans gång, olika saker vi gjort. 
Sen kommer det ett inlägg om Attitude-mässan och 50-cent konserten också!
Mässan var grym, men tyvärr var 50-cent en liten besvikelse... jag förklarar vad jag menar sen! (Fast självklart så var ju han grym!)

Och idag är det ju 1 december! Kan ni tänka er att det redan har gått ett år snart!? Det är ju 2012 snart! Helt sjukt. Jag måste sätta mig och göra en lista över det som hänt det här året. Se om mina mål från förra nyårsafton har gått i uppfyllelse, skriva nya nyårslöften och leta klänning!