Carpe the hell out of this diem ♥
Publicerat den

Idag är en fullspräckad dag, men just nu har jag ett helt hus för mig själv och lite tid att bara ta det lugnt. Sedan är det dags att ta tag i dagens arbete så att jag får det klart. Kl. 12 ska jag vara på stan och då ska vi fixa ett ID-kort och äta lite, efter det så ska jag möta upp min bästa flicka för fika och snack som bara vi kan! Vi måste verkligen träffas oftare, hatar att vara borta från henne! Efter det så ska jag shoppa lite tror jag, pengar kom ju idag :) sen är det möte och förhoppningsvis hinner jag hitta tid för att fixa mig för sen bär det av på fest! Fan vad kul det ska bli att festa med mina brudar för första gången! Och efter det ska jag iväg och gibba! Haha, det var något ni kanske inte visste om mig! Jag tycker det är skitkul att spela dataspel som wow, lol och ja, kanske lär jag mig tycka om cs inatt också :) Så så skall jag spendera mig fredag.
Ska ni hitta på något kul? 


Jag hade tänkt försöka hinna med att träna också men nu kollar jag på klockan och ser att så blir inte alls fallet, jag har mindre tid än jag trodde på mig. Dags att jobba! 
Puss på er ni fina, ha en härlig fredag 

j

Jag tycker att den här bilden är så fin, jag längtar så himla mycket till sommaren!!



Jordgubbssmoothie
Publicerat den

Nu är det dags att plugga! Även fast jag tycker att det är svårt så är det bara att kämpa på! Sitter här med en hemmagjord god smoothie som jag nyss gjort. Uppfriskande :)

Nej nu ska jag plugga! Puss 



2 dl naturell yoghurt
1 dl mjölk
så många jordgubbar du vill
1 äpple
(Häll i is om du vill ha den extra kall, annars brukar frysta jordgubbar räcka)

FÄRDIG!



Workout in tha wood
Publicerat den

Idag startade jag dagen med en långpromenad ut i skoga! Det var så himla mysigt. Först sprang jag runt med hög härlig musik i öronen, men rätt som det var så slog det mig. Hur längesen var det egentligen jag lyssnade på naturen? Så jag tog av mig lurarna och stoppade ner dom i fickan, och ack vad underbart det lät. Fåglarna kvittrade och man hörde vatten brusa en bit bort. Det var så himla härligt att gå runt där i skogen, alldeles själv, och bara..gå. Det ska jag absolut göra fler gånger. Jag har lovat mig själv att försöka gå ut och gå varje dag. Såklart att man inte hinner ibland, men så fort jag får tillfälle så blir det ut och gå!
Anledningen till denna hastiga rörelse var att jag satt och tittade in lite inspirerande bloggar och plötsligt hamnade jag på en sida där det var fullt med peppbilder. Snacka om att jag blev motiverad! 
Här har ni lite bilder:



New stuff
Publicerat den

Idag var jag på köpis med familjen och kom hem med lite nya fina saker.
Bla en jättefin plånbok som jag ÄLSKAR! Den är perfekt verkligen.
Ett halsband som jag fastnade för. Jag var tvungen att ha det, kommer passa till så mycket!
Ett par guldiga piloter och ett guldigt armband som flyttade in hos mig.
Den här bilden är inte rättvis, färgen är mycket mer lila i verkligheten.



27 today
Publicerat den

Vaknade för typ en timme sen av att min mobil ringer som en galning! Och så är det ett nummer som jag inte känner igen, hatar sånt. Men så svarar jag och så är det min fina pojkvän på andra sidan luren. Han ringer från sitt jobb för att gratta på våran 15-månaders dag. Han åkte så tidigt imorse och jag var halvdöd. Min fina pojke 
Jag har lite ångest för jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Jag vill överraska honom på något sätt. Men mer än det kan jag inte skriva, vet ju inte om han läser :)

Nej, nu ska jag och min fina Amanda plugga Smart Styling. 
Ha en fin dag!


Old pic, still love



New honey
Publicerat den

Min pojkvän var inne på en sida som heter Ziinga.com, där kan man köpa riktigt bra grejer till ett hur bra pris som helst!
Vi tänkte att, tja varför inte testa buda? Så vi hittade en Canon kamera som vi böd på, och rätt som det var så kom det upp en ruta "Du har vunnit auktionen!". Vi fattade ingenting först, men sen så klarnade det och vi insåg att vi precis vunnit en kamera för 36 spänn!
Hur glad blir man? Så den är påväg hem till mig nu! Snart så blir det mycket bättre bilder här i bloggen! 
Håll ut! :D



Uppsättningar och nya favoriter
Publicerat den

I skolan för några dagar sen så tränade vi på någonting som heter Svinrygg, hur snyggt som helst och ganska svårt. Men det är väl en fråga om träning som allting annat, hursomhelst så var det jättekul. 
Det blev hår över och det fick man göra vad man ville med. 
Så jag gjorde såhär:

En blomma på snedden med 5 loops.
Här har jag faktiskt ingen aning om vad jag gjorde riktigt. Men det blev inte fult, haha. Min lärare sa att vi skulle tänka att vi skulle skicka ut våran modell på en modevisning och hon skulle se spejsad ut. Jag kan inte riktigt säga att jag blev nöjd med resultatet om man ska gå efter instruktionerna. Jag hade kunnat hittat på något ännu mer läckert. 
Men jag blev nöjd med svinryggen iallafall!
Och på tal om någonting annat!
Jag var på Erikshjälpen (second hand) med min familj i lördags och då hittade jag denna väska:
Jag älskar den! Klassisk och perfekt. Lagom stor och lätt att bära. 
Jag märker verkligen hur mycket min stil och tänkesätt har förändrats på typ ett halvår. Jag kan se saker och kläder på ett helt nytt sätt nu och det är jag glad över! Jag har så mycket att välja på nu!



Outfit
Publicerat den

Våren är här!




Fy skäms, igen
Publicerat den

Åter igen så har jag glömt att blogga, men här är jag igen. Ser att det är några stycken som kikar in fortfarande. Det är det som får mig blogga igen.
Tänkte skriva några inlägg för att fylla ut lite! :)
Puss



Bortsprungen
Publicerat den

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag, men jag tappade bort min dator!!
Jag visste inte vad jag skulle ta mig till och jag har gått runt och haft panik hela helgen. Men nu så fick jag veta att en godhjärtad person hade hittat den och kontaktat mig. Så nu ska jag åka och hämta den efter skolan, det vill säga om typ en halvtimme.
Så då vet ni varför, skriver mer sen! Puss



Dagens
Publicerat den




Jag låter håret flyga med i vindens dans
Publicerat den

Godmorgon! 
Idag är jag vaken tidigt igen, lite huvudvärk har jag men jag ska ner och skölja ansiktet, det blir bättre då. Taggad inför dagen som är rätt så oplanerad, iallafall efter skolans slut. Vi får se vad som händer!
Nu ska jag fixa mig, ha en bra morgon. Hoppas ni slipper stress!
Puss puss



WORKOUT
Publicerat den

Nu är det dags för träning!
Mage, armar, ben och rumpa! 
Nu kör vi!



Fixing
Publicerat den

Sitter i sängen med massa shorts som jag planerar att göra om... 
Hm.. hur ska vi pimpa dessa shorts 
tips?



Hästryggsäck
Publicerat den

Barn är så himla fantasifulla.
Nyss kom min minsta lillasyster fram till mig med en barbiedocka med en sadel på ryggen, "det här kan bli ett nytt mode!" skriker hon, varpå hennes kompis säger "och så ska det sitta en häst på sadeln!"
Vart får dom allt ifrån?
Det fick mig direkt att tänka på en ryggsäck formad som en häst, en sån tänker jag skaffa till min lillasyster.



Dagens
Publicerat den




Don't be afraid to live
Publicerat den

Sitter i skolan nu med bästaste brudarna. Vackert väder ute och jag är på superbra humör!
Ikväll blir det träning och jag ska fanimig börja skriva cv nu! Vi har nyss varit och ätit på Heartbreak och nu väntar vi på att engelskan ska börja. 
Slänger in en bild på gårdagens outfit, dagens kommer senare. 




Vår
Publicerat den

Godmorgon alla fina! 
Underbart väder idag med, love it! Nu har jag lite bråttom för jag har inte fixat mig än, så det ska jag upp och göra. + så har jag inte valt kläder än... Jag har typ 40 minuter på mig. Det löser sig!
Ha en fin dag allihopa, vi hörs senare!




Dreadzzz
Publicerat den

Det märks kanske att jag inte har varit så pepp på att blogga nu på ett tag. Men jag har bara tagit det lungt i helgen, jag har inte ens tränat! Illa.
Men nu är jag nog på gång igen, om inte, så blir jag det snart :)
Nu är det iallafall kväll och jag har precis tagit ett litet bad med min bebe. Nu ska jag göra dreads på han, haha dom kommer nog bli jättekorta! Men nåja, det är bara ett test. Om det blir bra så kommer det nog en bild, men förvänta er ingen haha!
Nåja, nu ska vi starta och sen blir det bedtime i vår lilla rosabäddade säng (haha, stackars Simon)
Godnatt finisar!



12/3-12 ~Den vackraste stunden i livet var den när du kom ♥
Publicerat den

Jag fick en fin surprise när jag kom hem idag, min donut hade kommit! Den är jättesöt, men strörre än jag trodde. Vad tycker ni?



Modelldagar
Publicerat den

Sitter i skolan nu och ska börja projekttiden, idag ska vi börja med modelldagarna och det ska bli riktigt roligt! 
Jag skriver mer sen för nu börjar lektionen :)
Puss



Åååh nu känns det bra!
Publicerat den

Jag är så stolt över mig själv nu. Vi bestämde oss för att träna och jag gav verkligen allt! Det var otroligt jobbigt och jag kämpade som aldrig förr! Mina ben kommer värka imorgon men det kommer bara vara skönt. Okej, skitjobbigt, men skönt ändå :D 
Nu ska jag sova så att jag är riktigt utvilad imorgon. Då fyller min bästa vän Amanda 17 år, grattis till henne! Älskar dig <3
Godnatt finisar!



En droppe höjer havet
Publicerat den

Jag såg den här korta filmen på facebook häromdagen och jag tycker verkligen att ni ska se den. Tar typ en 30 minuter av eran tid och det är verkligen värt det! Joseph Kony måste stoppas, hur kan man blinka för det här? Jag började gråta när jag såg den, jag blir så berörd. Och så arg, hur kan världen låta bli att göra något åt det här? Jag mår fan illa av att tänka på det. Hur resonerar dom där högt uppsatta människorna som genom ett telefonsamtal kan förändra allt? Vi "vanliga" människor kan ju bara stå på sidan om och göra allt vi kan för att hjälpa. Vissa struntar i det, för "det spelar ändå ingen roll", fast det är ju det det gör. Den här filmen och historien är ett tydligt bevis på det. 
Se och avgör själv, här.



Dagens klädsel
Publicerat den

Min pojkväns jeans
Skor, kommer inte ihåg vart jag köpte dom
Kavaj från H&M
Mormors mysiga halsduk
(och min vita t-shirt "But I haven't anything to wear" under)
Sista bilden: Snyggare med effekt?
Du som undrade vart dom här varifrån, dom är från Melba.se :) kostar 529 kronor tror jag?



Grattis min fina mor ♥
Publicerat den

Idag fyller min mamma år så vi håller på att fira henne nu. God mat och glatt folk, kan inte bli bättre! Vi hörs senare, puss puss



Välkommen hem till mig ♥
Publicerat den

Glömde bort att berätta att jag klickat hem ett par nya skor som kommer användas flitigt! 
Visst är dom fina? :)



Vacker morgon
Publicerat den

Hej ni fina! 
Idag så var det vackert väder! Så snart ska vi ut och gå med den fina lilla hunden, men först tänkte jag skriva ett litet inlägg.
Idag så har vi inte planerat riktigt, men det är en hel del saker som vi måste hinna göra. Så det var bra att vi gick upp tidigt :)
Så nu ska vi ut och promenare lite! 
Puss och kram



nighttime
Publicerat den

Nu sitter vi hemma i värmen och tittar på tv. Jag vet inte vad det är för film men den är riktigt bra! Snart ska vi lägga oss och sova. Imorgon blir det att gå upp ganska tidigt för att gå ut med simon farmor och farfars söta hund! Jag blev superglad när jag fick veta att deras hund var här, älskar djur. Och den här hunden är verkligen hur gullig som helst!
Hoppas att vädret blir lika fint imorgon som det var idag, det känns verkligen som att våren är påväg nu! 
Slänger in en snabb bild på min outfit idag.
Marinblå chinos, H&M
Vit stickad tröja, Myrorna
Skinnjacka, Tradera
Skor, kommer inte ihåg vartifrån men jag älskar dom!



Komma ifrån lite
Publicerat den

Sitter på tåget påväg till Stockholm just nu. Vi ska vara hos Simons farmor och farfar tills imorgon kväll. Det ska bli mysigt, skönt att komma iväg en stund. Skolan börjar ju på måndag igen, men jag är taggad! :) Då börjar ju även mitt nya mer hälsosamma liv! 
Jag skriver mer ikväll när vi är framme!



Söt lösning
Publicerat den

Idag kom jag hem med ett till par skor. Jag fyndade dom på Myrorna för en hundring. Gillar att dom är lite annorlunda, bild kommer sen :)
Sen var jag och min kärlek på Media Markt med lillkusinen för att hitta spelgubbar som var slut, stackarn. Men jag fick med mig fem linjerade block hem och äntligen köpte jag ett par hörlurar! Hur svårt ska det egentligen vara att hitta hörlurar som inte är runda längst fram, förstår ni vad jag menar? Jag kan bara ha såna som är platta och äntligen hittade jag dom, bara 69kr. Och bra ljud är det också. Kap!
Som sagt så var vi på Myrorna och jag fick med mig en fin och mysig tröja också, lite kort är den men jag tycker om den iallafall! :)
Min pojkvän skulle låna hörlurarna och så sa han "Tänk vad fort dom knyter ihop sig alltså!" Då hade det redan blivit en knut på dom och sånt är ju riktigt jobbigt! Så då slog det mig! Music Doughnuts! Jag visste att jag hade sett dom förut så jag letade runt på internet och hittade en koreansk sida som sålde dom för bara $5.46! Jag tänkte att "gud så billigt, frakten är väl hemsk!" Men ser man på, vad fel man kan ha! Allt tillsammans blev bara $8.86, vilket motsvarar runt ca. 60kr! Så nu är dom sötnosarna påväg hem till mig, lösningen på detta otroliga problem! 
För er som inte vet vad jag pratar om så är det, precis som dom heter, små munkar som man snurrar runt sladden på när man har dom i fickan eller handväskan, på så sätt så blir det inte knutar. Och när du vill använda dom så är det bara att snurra ut! Smart va? Finns här.



Hurtig dag!
Publicerat den

Hej! Jag kom hem för ett tag sen efter att ha varit på språng hela dagen! Det känns rikigt skönt att vara hemma igen och jag älskar känslan av att slappna av efter att ha varit ute en hel dag! 
Jag sitter här i min säng med massor av motivation och inspiration! Jag googlar runt och letar massa bra träningstips och bra bloggar som motiverar. För nu har jag bestämt mig för att köra igång med riktig träning på måndag! Jag är så trött på att vara lat och inte göra någonting och ska sanningen fram så älskar jag att röra på mig! Men jag tycker mycket om att ta det lugnt också men det har jag gjort alldeles för länge nu. Dags att byta vanor! 
Så på måndag kör jag igång. Räkna med mer träning och hälso inlägg här på bloggen. Som jag förövrigt ska försöka uppdatera mycket oftare! 

Eftersom jag är ovan och inte alls har någon kondition så tänkte jag börja med powerwalks och joggningsrundor, blandat med lite styrkeövningar. Mitt mål är att få en fast kropp, bra motion och topphälsa!
Jag ska börja äta mycket mer hälsosamt och ja, jag tröttnade på att räkna kalorier... Det var kul till en början men jag är en person som har svårt att hålla fast i rutiner, så jag slutade med det. Men jag har lovat mig själv att skriva matdagbok, dock inte lika detaljerat haha.
Nej, men jag är jättpeppad så nu ska jag fortsätta att bli motiverad! 
Imorgon bär det av till Stockholm så då har jag en hel tågresa att sitta och planera mitt framtida hälsosamma liv! 
Jag ska hålla er uppdaterade!

Justja, hann shoppa lite idag också. Skriver mer om det sen!