Tankar
Publicerat den

LÄS
Ibland så tittar jag mig omkring med en djupare syn på omgivningen. Då ser jag saker som man inte ser vanligtvis. Iallafall inte jag. Ibland kan jag få såna där moments när jag inser saker. Som idag, jag har inte gjort mycket mer än att ligga i sängen, äta frukost, ligga i sängen igen. Men det behövdes inte mer än så för att jag skulle börja tänka. Världen är verkligen orättvis. Hemska saker händer hela tiden och ofta till dom som inte förtjänar det. Fast hur många förtjänar det egentligen? 
Vi ser vad som händer, känner någonting en stund och sen fortsätter leva som om ingenting har hänt. Så är det för många, jag gör så ibland. Det är så fel. Tänk om alla kunde fortsätta bry sig? Inte bara tycka att det är synd och sorligt, utan göra någonting åt det. "Vad kan jag göra?" säger dom då. Gör något. Att göra något, litet för all del, hjälper. Tänk om alla gjorde det, tänk vilken skillnad det skulle göra. 
Jag kan inte skriva så mycket mer än det här just nu, men ni vet vart jag vill komma. Så tänk på det en stund och gör något. 
Nu ska jag fixa mig, jag ska iväg till Alborgen med klassen! Ha en toppendag alla!



Studded bra
Publicerat den

Hej på er, jag är med och tävlar om en studded bra som denna tjej ordnade. Var med vetja! Och vinner ni inte så kan ni klicka in er här och köpa en istället ;D
Puss gullungar! 
 
bild från google.



Kinda mah outfit today
Publicerat den

 
 
Allt stämmer förutom kragen som ska vara vit, kavajen som ska vara en jacka och skorna som är höga platåboots. 
Ska försöka fixa bild till er sen! 
Puss



Skolstart
Publicerat den

Hej finisar! Hur många av er börjar skolan idag? :) Det gör jag iallafall! Dock vid två så det är ett tag kvar tills dess, jag har valt kläder men jag är inte helt hundra än... så vi får se! 
Jag skriver mer sen sötnosar! 



JC
Publicerat den

Hej finisar, hoppas ni har det bäst! 
Jag själv är väldigt glad just nu, beställde nämligen hem mitt första par Jeffrey Campbell nyss! Hur dom ser ut får ni se när dom kommit, men det är INTE ett par av Lita-modellen, jag ville ha ngt annorlunda. Så fort ngn säger att dom har köpt ett par JC så tänker folk direkt ett par Lita, så nej inte det. Men jag vill absolut ha ett par i framtiden! 
 
 



Photoshoot
Publicerat den

 
Kläderna inspirerade från Louis Vuitton sommar och sminket inpirerat av Dior.



Tutorial
Publicerat den

Jag tänkte visa er hur jag gör sår. Steg för steg.
 
1.
Du behöver: flytande latex, teaterblod, modellera, foundation i passande färg, Penslar för att applicera, toapapper och ögonskuggor (jag använder gul, svart, blå och lila.), någonting vassare (te.x en trubbig kniv)
 
2.
"Korva" ut en bit lera och lägg den på stället du ska göra såret. (Jag gjorde på handleden och väldigt småttt, jag hade inte så mkt tid)
 
3.
Ta ditt vassare föremål, i detta fall kniven, och smet ut leran runt omkring. Se bilden
 
4.
Applicera latex runtomkring.
 
5.
Varva latex och toapapper tills du fått tjockleken du vill ha.
 
6 och 7.
Här var jag för ivrig och glömde knäppa kort emellan så steg 6 och 7 blir på samma bild. Skär upp "korven" så att det blir en springa i den bredd du vill ha. Applicera sedan foundation runtom och blod och svart ögonskugga i springan.
 
8.
Nu är det fritt att leka med blod och färger för att få den svullnad och blodmängd du vill ha! 

KLART! :)
Hoppas att det har hjälpt. Jag är ju inget proffs men det här funkar för mig.



Bästistime!
Publicerat den

Idag har jag varit med min bästa vän Sofia, vi hade inte träffats på två veckor! Det är avskyvärt. Men nu är vi båda back on track igen!
Imorgon ska vi ses en gång till och då ska han, åter igen, agera modell. JAg tänkte styla henne i någon nutida trend och fota lite. Jag hoppas på att få låna en systemkamera så det blir riktigt bra bilder, annars får jag nöja med mig en vanlig :( Systemkamera är nästa sak jag tänker införskaffa när jag har råd!
Så förhoppningsvis så har jag lite bilder att visa imorgon kväll! 
 
 
Här är två bilder från en tidigare photoshoot:
 



On my wishlist
Publicerat den

 
 



Sommar?
Publicerat den

Imorse vaknade jag till tidigt, klockan kan inte ha varit mer än 6. Regnet öste ner ute och jag sov fast jag var vaken. Har ni någonsin upplevt det? Det kan vara både läskigt och magiskt, jag har upplevt både och. Men imorse var det magiskt. Regnet smattrade mot balkongen och förutom det och min älskades andetag så var det helt tyst. För en stund så halvsatt jag bara där i sängen och tittade ut. Sen somnade jag om igen. Det är såna där stunder som är värda att komma ihåg och leva för.
 
 
Idag har varit en väldigt lugn dag förövrigt. Jag och kissen har slöat hela dagen. Det är skönt med det ibland. Men jag är en sån person som får ångest om jag inte gör någonting vettigt av dagen. Så jag funderar och funderar vad jag ska göra. Det får ju inte vara för jobbigt heller, för jag är ju så slö idag haha! 
Plocka bär och baka? Städa? Pyssla? Skissa?
Det sistnämda är jag väldigt sugen på att göra. Det var ett tag sen. För er som inte vet så skissar jag både tatueringar och kläder. Hur kul som helst!
 
Exempel på två tatueringar jag skissat. Den första är en avritning och den andra har jag gjort helt själv.
 
  
 
Vad tycks? 
 
Nu ska jag se till att göra någonting av denna dag! Hoppas att ni har det bra. Puss och kram!

PS! Ni är skitdåliga på kommentera! Bättring. ;)



Ny familjemedlem!
Publicerat den

Hej finisar! Hoppas ni har det bra och njuter av sommaren, trots vädret.
Jag har det ganska bra just nu , försöker umgås så mycket jag kan. Fast igår fick jag en till anledning till att vara hemma. Vi hämtade en kattunge! Han är urgullig, men tyvärr skygg. Men han måste ju få tid att vänja sig.
Här har ni en bild på honom! Jag ska börja fixa mig, för ikväll bär det av till Sommaryran!
 



Det blir bättre med tiden...
Publicerat den

...hoppas jag. 
 
Förlåt för usel uppdatering, men jag har ingen energi alls i kroppen just nu. Jag har en del problem i privatlivet och det är ingenting jag kan skriva om här. För det första vill jag inte blanda in tråkigheter på bloggen och sen skulle det ändå inte gå att förklara, för jag vet knappt själv.
Jag hopppas bara att det löser sig snart, annars vet jag inte vad jag gör. Just nu känner jag mig som ensammast i världen.
 
Jag ska dock försöka  skriva regelbundna inlägg. Lite är bättre än inget.
Hoppas att ni har det bra och njut av sommaren som är kvar!