Varje sekund är ett liv
Publicerat den

Jag tänkte också bara slänga en ett kort inlägg och säga förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag ska åka på kryssning i övermorgon så det kommer bli några dagar utan ngting från mig. För efter kryssingen så åker jag iväg på ett tredagars-läger efteråt. Så det blir hem en natt och iväg igen! 
Men tills vi hörs efter det så vill jag bara säga kram på er alla! Ta vara på sommaren!



new in
Publicerat den

 
Idag hade jag och familjen en riktig fyndadag! Vi har åkt runt till flera second hand butiker här i Gävle och jag har defenitivt fått nya favoriter! 
Med mig hem var en kjol, två par shorts, 13 tröjor och skorna på bilden. Jag älskar dom. 



Mah new love ones!
Publicerat den

INSTAGRAM
 
 



Fullt upp som vanligt
Publicerat den

och det får bloggen lida för! Ledsen. 
Jag har iallafall haft det mysigt dom senaste dagarna trots hemskt väder! Bl.a bubbel med fina vänner hela natten! Jag berättar mer sen, ikväll blir det bio! The Vampire hunter :D 
 



zummer
Publicerat den




Bilder från fikat
Publicerat den

Min fina vän!
 



Yesterdays facelook
Publicerat den

 
Hej finisar!
Såhär såg jag ut igår, knäppte tyvärr ingen outfitbild men jag använde iaf den nya virkade klänningen som jag visade för ett tag sen!
Igår var riktigt mysigt och ikväll ska också bli det! Har fullt upp idag, men samtidigt ganska chill.
Dagen ska gå åt att fixa i rummet, samt tvätta MASSOR med kläder. Senare, vid fem, ska jag hem till min kära vän Sofia, vi ska pyssla och dricka hennes mammas goda flädersaft (som jag längtat!). Vid åtta bär det av till stan för en långkväll med mina brudar! Vi träffas alltför sällan. 
Så det kommer bli en riktigt skojsig dag idag, hoppas att ni också har det bra! 
Puss!  ♥



Äntligen hemma!
Publicerat den

...och efter det här tänker jag göra mig i ordning, för sängen saknar mig och det är ömsesidigt! Jag är trött som tusan men samtidigt väldigt glad. Det har varit en mycket bra dag, jag har fått nya bekantskaper och träffat en väldigt saknad vän. Ses typ bara en gång om året numera, från typ varenda dag till detta. Så himla sorligt, men jag är tacksam över att vi fortfarande håller kontakten. Läser du det här så ska du veta att du är en vän jag verkligen inte vill förlora, älskar dig faktiskt. 

Förövrigt så är jag så himla överlycklig över att jag inte har någonting jag måste göra imorgon. Så himla skönt!  Är det fredag imorgon? Ja det är det fan. Tiden går så himla fort så jag hinner inte med. 
Men nu är jag för trött för att skriva mer, godnatt kära vänner. Sov gott!
 
Just nu skulle jag vilja ha min prins här, så han kan sitta och spela gitarr tills jag somnar. Älskar när han gör det. Skynda dig hem älskliiing.



Just nu...
Publicerat den

...befinner jag mig antingen fortfarande och jobbar eller så håller jag på att fixa mig inför kvällen. (om allt går som det ska).
Jag tänkte iallafall visa er några bättre bilder på min nya galaxytröja jag fyndade på Ginas rea. Jag ÄLSKAR den.
 



New darling
Publicerat den

Nytt fint armband jag fyndade på Tradera!
 



Kvälla
Publicerat den

Nu är det snart dags för mig att sova, blir tidigt imorgon (6!!). Jag ska upp och jobba och bussen går en gång i timmen så jag får verkligen inte missa den! Behöver sömn, för det kommer bli en lång dag. Jobb hela dagen och på kvällen ska jag träffa en gammal vän, ska bli så kul! 
Känner på mig att nästa sömntillfälle är lååångt borta! Men jag tycker om att hålla mig sysselsatt! 
 
På tal om annat så har jag börjat med appen Shape Up Club igen. En väldigt bra app skulle jag vilja säga. Det gäller att komma ihåg att uppdatera bara, haha! Har även kommit igång med träningen lite smått igen, ska verkligen försöka hålla det nu. Följer det simpla mottot "Lite är bättre än inget."
 
Nåja, godnatt kära ni! Sov gott och hoppas att ni får en härlig dag imorgon. Sätter in iaf minst ett tidsinställt inlägg tills imorgon för jag kommer nog inte kunna uppdatera! Puss!
 
Tvungen att bjuda på denna, haha! 



Första doppet
Publicerat den

Här kommer flera bilder från igår, det var askul men iskallt!
 



Min dag
Publicerat den

Kan inte fatta att klockan redan är över 18! Jag har verkligen varit igång hela dagen, ända sen kl. 8 imorse. Då tog jag mig ut på en pw med bästis i en timme, sen bar det av till affären och handlade till mamma och sen dess har jag fixat med rummet. 
Jag vet inte om jag har sagt det men jag håller på att göra om, helt. Just nu dras tapeterna av och alla lister (?) målas om. Det ska bli vitt vitt vitt! Åh jag längtar tills jag får börja inreda!  
Nästa move är att sängen ska bort, ikväll och fler nätter framöver så får vi sova i gästrummet istället. Men det gör verkligen ingenting, jag är bara så himla glad över att äntligen ha kommit igång! Tänkte visa före och efter bilder sen :)
 
Här är en bild från inatt när jag tog ett dopp i poolen, iiiiiiiiiiiskallt! Tänkte visa mer bilder sen för vi fick såna jäkla roliga! 
 
 



Olyckslördagen
Publicerat den

Förlåt för den dåliga uppdateringen men det har varit mycket dom senaste dagarna. Tänkte iallafall berätta om olyckslördagen uppe i Hagsta där jag gjorde mitt första jobb som makeupartist i MHF. Det var väldigt kul och lärorikt. Jag blev tvungen att arbeta under stress och vara flexibel och anpassa mig. Stressen uppkom på jag inte fick ordentliga tider, jag hade liksom ingen satt deadline, jag visste inte när jag var tvungen att vara klar och när jag väl fick veta det så var det alltför kort tid. Men det gick bra!
Flexibel och anpassningsbar behövde jag också vara då jag inte visste vem jag skulle sminka. Jag visste den ena, min lillasyster. Och henne har jag sminkat 1000 ggr förut. Men jag visste inte vem den andra var. Kille? Tjej? Ljus? Mörk? Ingenting. Sen när hon väl kom så löste det sig ändå, det gick bra. Men jag vet att jag hade kunnat göra ett och annat bättre, men det tar jag med mig till nästa gång! :)
En bra erfarenhet och roligt var det iallafall! Här kommer lite bilder:
 
 
Är vi lika? 
 
Min törstdämpare under tiden, blodig Mojito! 
 
 
Såhär glada och blodiga var dom två skådespelerskorna!
 
 
Vad tycker ni? :)



FÖRLÅT
Publicerat den

...igen!
 
Jag har inte bloggat på ett tag och under den tiden så har det hänt en del. Kan ju berätta att jag numera är Makeup-artist för MHF (volontärarbete). Känns jättebra, bra träning och jag möter många trevliga människor! Mitt första jobb är nu på lördag. MHF anordnar en fingerad olycka och jag ska sminka offren. Jag har varit med i MHF i hela mitt liv och den här lördagen har jag varit med på många gånger förut, men det här är första gången som jag sminkar! Det ska bli jättekul! Tänker knäppa mycket kort så ni får se bilder sen!

Jag har även inhandlat lite nya saker! Bl.a en jättefin ring och en vacker klänning!
Imorgon har jag en hel del att fixa inför lördag, så jag försöker med ett inlägg i afton! 
PUSS